Nieuw centrumgebouw vakantiepark Koningshof geopend

Centrumgebouw Flip Kromhout 0927.JPGwoensdag 03 oktober 2018

Een combinatie van een kas en een bollenschuur, kenmerkend voor het gebied.

Op zaterdag 29-9-2018 is het nieuwe centrumgebouw voor vakantiepark Koningshof officieel geopend. Met trots kijkt de familie Kromhout terug op het ontwerp- en bouwproces waarbij intensief is samengewerkt met de bouwpartners.

Bij het vakantiepark van de familie Kromhout in Rijnsburg was behoefte aan één gebouw met alle functies samen, passend bij de toekomst. De huidige gebouwen die versnippert in het centrumgebied stonden waren verouderd en konden de toenemende vraag niet meer aan. Direct na het seizoen van 2017 is gestart met de sloop van deze gebouwen. Nog voor de jaarwisseling was het geheel onder-kelderde gebouw uit de grond en kon de bovenbouw geplaatst worden. Begin juli opende de deuren voor de eerste gasten en daarmee werd het gebouw in gebruik genomen. Het ontwerp is gemaakt door FACET ruimtedenkers in Recreatie en voorziet in een winkel, receptie, horeca, evenementenzaal, vergaderzaal en wasserette met huiskamer. 

Het ontwerp kenmerkt zich door een combinatie van een kas en een bollenschuur. Beide erg kenmerkend voor het gebied. Dit heeft geleid tot een sfeervol en functioneel gebouw. “Door de logische indeling en de combinatie van functies zijn we in staat de toenemende vraag te blijven beantwoorden.” Aldus de familie Kromhout. Met name de huiskamer is een schot in de roos. “Gasten komen hier een boek lezen, praatje maken en koffiedrinken, hierdoor ontstaat de hele dag activiteit en juist dat hadden we voor ogen.” 

Meer informatie 

Facet ruimtedenkers in recreatie
FACET is RECRON TOP-adviseur en gecertificeerd partner in Leisure Leefstijlen (doelgroep-segmentatie)
T 0315 – 23 70 75 | info@facet-aa.nl | www.facet-aa.nl

Vakantiepark Koningshof
www.koningshof.nl

« Terug

Archief > 2018 > oktober