De 100.000ste Kleine Geweldenaar

Miele 181048_Nieuwsbrief_banner_300x264.jpgdinsdag 09 oktober 2018

Staat u vaak voor uitdagingen als het gaat om wasverzorging? En schieten huishoudelijke apparaten dan tekort? De Kleine Geweldenaars van Miele Professional maken korte metten met deze uitdagingen en doen dit al vele jaren zonder moeite, met perfecte resultaten. Vele klanten gingen u al voor en namen een Kleine Geweldenaar in gebruik.

Koopt u de 100.000ste Kleine Geweldenaar? Dan krijgt u deze cadeau! (zie foto)

Alle voordelen van de Kleine Geweldenaar op een rij:


Korte programmatijden
Snel weer klaar voor een nieuwe klus: met zeer korte programmatijden wordt 6,5 kg wasgoed in slechts 49 minuten gewassen – en in nog eens 36 minuten gedroogd.

Energiezuinig en milieuvriendelijk

De wasmachines en drogers hebben overtuigend lage verbruiksniveaus. Dankzij intelligente technologieën besparen de warmtepompdrogers tot 60% meer energie dan traditionele condensdrogers.

Bijzonder robuust

De Kleine Geweldenaars zijn echte werkpaarden en ontwikkeld, gebouwd en getest om 30.000 gebruiksuren mee te gaan –  zo verwerken zij vijf keer meer wasgoed dan een gewone huishoudelijke wasmachine. Voor een grote mate aan veiligheid voldoen ze bovendien aan de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Zeer behoedzame behandeling

Het wasgoed krijgt een uiterst behoedzame behandeling door de unieke honingraatstructuur van de Miele SoftCare-trommel. Uw wasgoed glijdt zacht op een dun laagje water en uw textiel wordt voorzichtig verzorgd.

Comfortabele bediening

Of het nu gaat om een draaiknop of om snelkeuzetoetsen, de bediening van de Kleine Geweldenaars is eenvoudig en begrijpelijk. En via de optionele dosering voor vloeibare wasmiddelen kunnen de wasmiddelen op praktische en zuinige wijze automatisch worden gedoseerd.

Maximale flexibiliteit

Wanneer ze worden opgesteld als ruimtebesparende was-/droogzuil leveren de Kleine Geweldenaars op slechts 0,5 m² topprestaties. Verder kunnen zelfbedieningswasserettes profiteren van de flexibiliteit door de optioneel verkrijgbare betaalsystemen.

 

Kijk voor meer informatie op:

http://www.miele.nl/pro/kleinegeweldenaars    

Bezoek ook onze stand op de Recreatie Vakbeurs (27 t/m 29 nov) voor meer informatie over de Kleine Geweldenaar én voor onze speciale beursacties.

« Terug

Archief > 2018 > oktober