“Vakantiegevoel thuis” door samenwerking tussen Instyle Concepts en Marveld Recreatie!

Marveld recreatie interieur 91 Instyle okt 2018.jpgwoensdag 10 oktober 2018

Regelmatig vragen de gasten van onze recreatiewoningen zich af waar die lekkere fauteuil, die gezellige eethoek of dat ontspande bed te koop is zodat zij er ook thuis van kunnen genieten. In veel gevallen leid dit tot een zoektocht en vaak zonder resultaat.
Het innovatieve project Instyle Home heeft een samenwerking met Marveld Recreatie en zorgt dat de gast met enkele klikken op de mobiele telefoon of tablet via de webshop Instylehome.nl alle informatie over het meubelstuk heeft en indien gewenst meteen kan bestellen. Dat is pas fijn thuiskomen na een heerlijke vakantie!

Proefslapen en interieur ervaren

Waar kan uw gast beter proefslapen dan in een prachtige bosrijke omgeving of in een huisje op het strand? Het interieur kan nu worden ervaren in een van de nieuwbouw villa’s van Recreatiepark Marveld die door Instyle Concepts zijn ingericht. De meubels zijn namelijk voorzien van een uniek label. Uw gast kan de labels eenvoudig scannen met een telefoon of tablet en komt vervolgens op de webshop van Instyle Home. De meubels kunnen met enkele klikken worden aangeschaft volgens het zogeheten scan-klik-bestel concept.

Maar hier houdt het niet mee op. Als uw gast eenmaal het meubelstuk in huis heeft, kan via label op het meubel de laatste aanbiedingen van Instyle Home worden bekeken. Wekelijks kan men genieten van diverse promoties zoals kortingsacties op uw favoriete vakantiehuisje van Marveld maar ook andere aanbiedingen zoals vakantietripjes, hotelovernachtingen, uitjes, maar ook vele producten van diverse aanbieders.

Instyle Concepts levert complete turn-key interieurs voor de Recreatie-, Hotel-, Student- en Zorgmarkten.

Alles op basis van eigen ontwerpen en productie vanuit voorraad. Het meubilair is ontwikkeld voor professioneel, alledaags gebruik en heeft een moderne uitstraling. Nu heeft Instyle Concepts er ook voor gekozen om alle consumenten kennis te laten maken met deze unieke interieur producten!

Marveld is een modern en onderscheidend Recreatiepark te Groenlo met meer dan 320 vrijstaande villa’s, een schitterend Havezathe ApartHotel en 275 kampeerplaatsen.

Recreatie Vakbeurs

Tref Instyle Home op de recreatievakbeurs in Hardenberg en laat u informeren over de mogelijkheden op uw recreatiepark.

Meer informatie

Instyle Concepts
T. 038-2055555 
www.instyleconcepts.nl

« Terug

Archief > 2018 > oktober