RECRON Zuid-Holland gluurt in Noord-Brabant

Gluren bij de buren 02102018.jpgwoensdag 17 oktober 2018

Dertig Zuid-Hollandse ondernemers togen op 2 oktober in opperbeste sfeer per bus naar Noord-Brabant voor een RECRON-inspiratiereis naar collega-ondernemers in het mooie Brabantse land. Drie totaal verschillende bedrijven werden bezocht, maar alle drie inspirerend en vernieuwend.

  1. Bij Charme camping Hartje Groen in Schaijk liet Alice Groen Groen ons zien dat je niet uit de recreatiesector hoeft voort te komen om een mooi extensief verblijfsconcept neer te zetten. Gepassioneerd nam ze de aanwezigen mee in het ontwikkelproces dat dit nieuwe bedrijf tot nu toe heeft doorgemaakt.
  2. Daarna vertrok het gezelschap naar Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek waar slapen tussen de wilde dieren in de nieuwe safarilodges kon worden ervaren. Ervaringen en inzichten werden gedeeld bij dit nieuwe concept op basis van short-stay-verblijf van circa 3 dagen.
  3. Tenslotte werd Recreatiepark TerSpegelt bezocht in Eersel. De trotse directeur Michel Huigevoort nam de leden mee in de geschiedenis en ontwikkeling van de verblijfsaccommodaties en dagrecreatie op dit ruim 60 hectare grote park, dat dit jaar wederom leerbedrijf van het jaar werd.

Een gezellige, inspirerende en leerzame dag!

« Terug

Archief > 2018 > oktober