Laatste kans: kennissessie energietransitie in Zaandam (6 november)

6750 windenergie prijs elektriciteitwoensdag 31 oktober 2018

RECRON houdt samen met de TOP Leveranciers Seijsener Recreatietechniek en OK Gas een kennissessie over de energietransitie in Zaandam. U kunt zich tot uiterlijk 2 november nog opgeven.

De klimaatuitdagingen en de energietransitie halen bijna elke dag de krant. Innovaties alom, van aquathermie tot waterstof. Maar waar gaat het nu in de BV Nederland heen? Wat gaat de overheid doen qua ruimtelijke ordening, wetgeving en energiebelasting? Hoe gaan uw gasten reageren en met welke vragen en wensen zullen zij u gaan benaderen? Hoe moet u hier op anticiperen? Wat betekent dit alles voor uw bedrijfsvoering?

Voor welke uitdagingen en investeringen komt u te staan in de komende jaren?

Duidelijk is dat ‘verduurzaming’ geen vrijblijvend onderwerp meer is. Zo komt er een meldingsplicht per 1 juli 2019 voor bedrijven die meer dan 50.000 kWh per jaar aan elektriciteit en/of meer dan 25.000 m3gas per jaar verbruiken. Deze bedrijven zijn verplicht die besparingsmaatregelen te nemen die zich binnen 5 jaar terug verdienen en wel voor 1-7-2019.

RECRON en TOP Leveranciers OK Gas en Seijsener Rekreatietechniek nemen u mee in de wereld van de energietransitie. Zij delen hun kennis met u als ondernemer. Er is ook ruimte om uw praktische vragen te stellen. Na deze kennissessie bent u bijgepraat en heeft u zicht op wat u te doen staat. Zie bijgaand de agenda.

Daarnaast zal landelijk voorzitter Cees Slager u bijpraten over de staat van RECRON en de komende ALV van 6 december 2018.

Na afloop zal er een buffet klaar staan, zodat u na de files met een gevulde maag en geïnspireerd weer naar huis kunt gaan.

Meldt u zich zo snel mogelijk aan!

Via bijgaand aanmeldformulier kunt u zich opgeven voor deze kennissessie. U kunt het aanmeldformulier ingevuld retour mailen naar: helling@recron.nl

Wanneer?

6 november 2018, van 16.00 uur - 20.00 uur (zaal open vanaf 15.30 uur).
Eten/drinken is gratis

Locatie

Kantoor Seijsener Recreatietechniek, Noorder IJ- en Zeeweg 11, Zaandam


 

          

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Aanmeldformulier kennisessie energietransitie dd 06112018.doc64,5 kBapplication/msworddownload
Agenda Kennissessie NH ZH FL 6 november 2018.pdf743,2 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Archief > 2018 > oktober