Peter de Graaf van Groepshotel De Maathoeve, ontvangt speldje tijdens Dag van de Ondernemer

Dag vd ondernemer IMG_5537@rolfvankoppenfotografie.JPGmaandag 19 november 2018

Tijdens de dag van de ondernemer, nam Peter de Graaf van Groepshotel De Maathoeve in Heeten, het speldje in ontvangst van Minister President Mark Rutte. Het speldje als dank voor durf en doorzettingsvermogen als ondernemer.

De ontvangst was is het bekende torentje in Den Haag waar Mark Rutte met vier ondernemers uit diverse branches in gesprek ging over onderwerpen waarmee je als ondernemer te maken hebt. Peter de Graaf heeft, mede namens RECRON, zijn woord gedaan over de btw verhoging, het ontslagrecht en scholing.

Overhandiging en uitnodiging

Na afloop overhandigde Peter een prachtig Salland streekpakket aan Mark Rutte vergezeld met de uitnodiging voor hem en de minister van landbouw om deel te nemen aan de expeditie Salland "boert en eet bewust".

3e vrijdag in november - Dag van de Ondernemer

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. 

De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen wordt deze dag groot gemaakt. MKB-Nederland heeft in haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen om op vrijdag 16 november de ondernemer in het zonnetje te zetten. 

« Terug

Archief > 2018 > november