Uitnodiging RECRON congres en feest in Sneek op 12 december 2018

online marketing banner 2.jpgmaandag 26 november 2018

Of je nu actief bent in toeristisch verhuur van verblijfsaccommodaties, dagattracties, buitensportactiviteiten of als toeleverancier, online presentaties worden steeds belangrijker. Om je return on investment zo groot mogelijk te laten zijn, hebben we een top online marketingspecialist uitgenodigd met nuttige tips over effectieve nationale en internationale campagnes. Naast focus op vakkennis sluiten we het congres feestelijk af met stand-up comedian Jacob Spoelstra. De jury van het AKF Stand-up Comedy Concours noemde hem een cabaretier met een uitmuntende comedy timing en rake grappen.

Effectieve (inter)nationale online marketing’, standup comedian en gezellige eindejaarsborrel, op woensdag 12 december in Sneek.
Meld je, eventueel met je eigen(onlinemarketing)medewerker, snel aan want de afgelopen jaren is het RECRON Noord innovatiecongres steeds vol!

RECRON in beweging – regiomanager Petra Ellens en manager public affairs en beleidszaken Jarin van der Zande
RECRON is volop in beweging. Een mogelijke fusie met HISWA is hier een voorbeeld van. Daarnaast wordt er actief gelobbyd zowel in de regio als in Den Haag. Onze nieuwe lobbyist en beleidsadviseur stelt zichzelf voor en licht een aantal actuele dossiers toe. 

Effectieve (internationale)online marketing
Topspecialist en keynote spreker Sjoerd van Tilburg neemt ons mee in de snel veranderende wereld van (internationale)online marketing. Sjoerd werkt voor grote spelers in de markt als RTL Nederland, maar ook voor diverse familiebedrijven en staat stevig met de voeten in de online klei. Online marketing kan volgens Sjoerd alleen effectief zijn als resultaat gedefinieerd en meetbaar is. Laat u verrassen hoe u kosteneffectief online succes kunt boeken zonder daarbij Google onnodig te sponsoren. Er is voldoende ruimte ingebouwd voor vragen van ondernemers. 

Standup comedy
Met een glimlach naar huis! Erg belangrijk voor een branche waarin dit jaar keihard is gewerkt! Jacob Spoelstra, standup comedian sluit deze bijeenkomst af met enkele rake grappen. Jacob was al te horen op 3FM, Veronica Radio, te zien op Comedy Central en Vara’s 101.TV. Hij treedt op in theaters door heel Nederland en op grote festivals als het Lowlands, Utrecht International Comedy Festival, Laughing Matters en dan nu bij RECRON! Deze innovatiesessie en gezellige afsluiting wordt samen met HISWA georganiseerd. 

Programma

  • 15.00 uur - Ontvangst met koffie/thee
  • 15.10 uur - RECRON in beweging, opening door RECRON regiomanager Petra Ellens
  • 15.15 uur - Kennismaking met onze lobbyist in Den Haag, Jarin van der Zande
  • 15.30 uur - Effectieve (internationale) online marketing, Sjoerd van Tilburg van Sharksales
  • 16.10 uur - Pauze
  • 16.25 uur - Standup comedy, Jacob Spoelstra
  • 17.00 uur - Hapje en drankje met uw collega’s in een gezellige eindejaarssfeer
  • 18.00 uur - Einde 

Aanmelden
U kunt zich voor 10 december a.s. (i.v.m. catering) aanmelden via deze link.
Aanmelding geldt op basis van volgorde van binnenkomst.  
Alleen voor RECRON-leden (Groningen, Friesland en Drenthe)

Datum en locatie
Woensdag 12 december 2018
Hotel de Valk Sneek, Burgemeester Rasterhofflaan 1, 8606KZ Sneek

Graag tot ziens op woensdag 12 december bij Hotel de Valk in Sneek!

Met vriendelijke groet,

Petra Ellens 
Regiomanager RECRON Groningen/Friesland/Drenthe
M 06 – 53 32 85 01

« Terug

Archief > 2018 > november