FACET, ruimtedenkers in recreatie, wint Glow Award 2018!

DSC_1896k.jpg

Vlrn: Hotze Richter (voorzitter Jong RECRON), Johan Drenth, Bob Kettering (FACET) en Rozemarijn Dees (secretaris Jong RECRON)

maandag 10 december 2018

Tijdens de RECRON ALV op 6 december j.l. en de 45ste verjaardag van Jong RECRON, reikte Hotze Richter, voorzitter van Jong RECRON, de Glow Award 2018 uit aan Bob Kettering en Johan Drenth van FACET ruimtedenkers in recreatie. Als adviseur en architect voelen Bob en Johan zich zeer betrokken bij de recreatiesector. Onlangs heeft FACET hun betrokkenheid bij de recreatiebranche nog eens versterkt door RECRON Kennispartner te worden en zijn zij door RECRON gevraagd om invulling te geven aan het verjaardagscadeau voor Jong RECRON, een masterclass over toekomstgericht ondernemen, waarbij het onlangs gerealiseerde centrumgebouw op Recreatiepark De Koningshof in Rijnsburg als decor en voorbeeld zal dienen.

De Glow Award wordt jaarlijks uitgereikt door Jong RECRON aan een persoon/personen of bedrijf die Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap. 
“Bob en Johan hebben de leden van Jong RECRON geïnspireerd en bijgestaan met zoveel kennis, advies en ideeën over met name het thema bedrijfsopvolging. Een thema dat de leden van Jong RECRON, als ondernemers van morgen, allen aangaat. Wij zijn er allemaal zoveel wijzer van geworden! Bob en Johan zijn enthousiast, hebben veel geduld en hebben er zoveel tijd ingestopt en … hebben alles belangenloos gedaan! Zij verdienen echt de Glow Award 2018!”, aldus Hotze Richter.

"We richten ons voor 100% op de recreatiebranche. Daar ligt onze kracht en daar worden we gelukkig van. Het delen van kennis vinden wij daarbij vanzelfsprekend, het voeden en inspireren maakt de branche als geheel sterker. Het ontvangen van de GLOW-award was niet verwacht, maar zien wij als een groot compliment!", aldus Bob en Johan van FACET.

Foto: Johan Drenth en Bob Kettering van FACET Adviseurs en Architecten

De leden van Jong RECRON, ruim 80 'ondernemers van morgen', zijn altijd op zoek naar inspiratie die toepasbaar is binnen hun bedrijf. Deze inspiratiebronnen zijn onontbeerlijk voor de club. Want het delen van kennis en inspiratie is de basis van het bestaansrecht van Jong RECRON!


Meer informatie op www.jongrecron.nl

« Terug