Eenmalige jubileumaanbieding: Turn-key Spray Park

Watergames & More_ Project Aanbieding April 2019 (1).jpgwoensdag 17 april 2019

Door de steeds warmere en langere zomers zijn Spray Parks, interactieve waterspeelplaatsen, een trend geworden. Waterspel biedt verkoeling op warme dagen en meer diversiteit & speelplezier voor recreatieve locaties. Dit verlengt de verblijfsduur van gasten en kan zelfs zorgen voor meer horeca-inkomsten.
Watergames & More bestaat 10 jaar en heeft een speciale jubileumaanbieding: Het Spray Park-ontwerp van 80m² wordt ‘sleutelklaar’ aangeboden van € 220.000,- voor € 195.000,-, inclusief levering & montage, oppervlaktetechnieken, leveringsvoorbereiding, watervoorziening & afvoermethoden en optimalisatie van de faciliteit.

Met het doel om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier te laten genieten van water, richtte Paul van den Berg 10 jaar geleden Watergames & More op. Inmiddels is dit familiebedrijf aanzienlijk gegroeid en is de omvang van het team vertienvoudigd. Dat vieren we met een eenmalige aanbieding van ruim 10% korting op een Spray Park, dat turn-key voor u wordt opgeleverd, zodat ook u uw gasten kunt laten genieten van waterspel. 

Over het Spray Park

Speciaal ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan heeft Watergames & More in samenwerking met Waterplay een ontwerp samengesteld voor een Spray Park van 80m², met diverse waterspeeltoestellen waarmee kinderen van verschillende leeftijden individueel of in groepsverband kunnen spelen. De allerkleinsten kunnen zich met grond sprays vermaken en de oudere kinderen blijven actief en geboeid door de waterkanonnen en kantelemmers. Door combinaties van waterstralen, oorzaak-gevolg relaties en elementen die 360˚ kunnen draaien, wordt het waterspel buitengewoon interactief. 

Het water uit de sproeiers komt op een vlakke vloer terecht en wordt direct afgevoerd, waardoor het een veilige speelomgeving biedt. De elementen bevatten geen scherpe randen en de anti-slip-vloer voorkomt onnodig uitglijden. Het Spray Park is ook zeer geschikt voor kinderen met een handicap, waaronder kinderen die gebonden zijn aan een rolstoel. 

Het Spray Park is bijzonder onderhoudsvriendelijk, heeft een laag water- en stroomverbruik en er is slechts een eenvoudige waterbehandelingsinstallatie nodig. Bovendien is het duurzaam, omdat nagenoeg al het water wordt opgevangen en hergebruikt.

Het Spray Park kan binnen, maar ook buiten gerealiseerd worden, aangezien de poedercoating die wordt toegepast de elementen beschermt tegen UV-straling en andere weersinvloeden. 

Jubileumactie

Het Spray Park-ontwerp van 80m² wordt ‘sleutelklaar’ aangeboden van € 220.000,- voor € 195.000,-, inclusief levering & montage, oppervlaktetechnieken, leveringsvoorbereiding, watervoorziening & afvoermethoden en optimalisatie van de faciliteit. Daarbij krijgt u onder andere 25 jaar garantie op de bovengrondse sproei-elementen van het Spray Park. Zo heeft u straks zonder zorgen een waterattractie die uw bezoekers jarenlang speelplezier biedt.

Op korte termijn uw recreatielocatie eenvoudig klaar maken voor de zomer? Maak dan nu gebruik van deze eenmalige aanbieding. U kunt contact opnemen met Watergames & More via Jordy@watergamesandmore.com of +31 (0)6 1537 5556 (Jordy Kleinendorst).

 

Over Watergames & More

Watergames & More levert turn-key waterattracties, waaronder Spray Parks, van ontwerp tot en met montage en onderhoud. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf. De opdrachtgever wordt gedurende het hele proces volledig ontzorgd. Met hoogwaardige producten en vakkundige mensen, wordt elke aanschaf gegarandeerd een succesvolle attractie.

« Terug