“Beleef het Avontuur” wint Glow Award van Jong RECRON

DSC_4422.jpg

Foto: vlnr Walter Bisselink en Hotze Richter

donderdag 24 november 2016 12:20

Hotze Richter, voorzitter van Jong RECRON, de club van young professionals in de recreatiebranche, heeft tijdens de RECRON ALV van 23 november 2016 de Glow Award uitgereikt aan Walter Bisselink van “Beleef het Avontuur”.

Jong RECRON deelt jaarlijks de Glow Award uit aan een ondernemer(s) die Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap. “Inspiratiebronnen zijn onontbeerlijk voor Jong RECRON. Het delen van kennis en inspiratie is de basis van ons bestaansrecht en om die reden willen we graag onze inspiratiebronnen belonen met de Glow Award“, aldus Hotze Richter.

Walter Bisselink is blij met deze prijs. "Wij proberen onze activiteiten onderscheidend te maken in onvergetelijke momenten voor de deelnemer. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken in innovaties en staat veiligheid hoog in het vaandel. Deze award is een stempel op ons werk en een aanmoediging om de komende jaren door te pakken", aldus Walter Bisselink.

Jong RECRON is een club van ongeveer 80 young professionals in de recreatiebranche. Zij ontmoeten elkaar 3 keer per jaar en leggen dan bedrijfsbezoeken af, volgen workshops en praten samen over actuele thema's die spelen in de branche. Jong RECRON zorgt voor een frisse wind in de sector en bestaat al ruim 40 jaar.


Meer informatie

Jong RECRON
Hotze Richter, voorzitter
bestuur@jongrecron.nl www.jongrecron.nl 


Meer informatie over het winnende project van de Glow Award: www.beleefhetavontuur.nl
Beleef het avontuur is de organisatie achter diverse outdoor bedrijven in Noord Holland. Deze bedrijven faciliteren in uitdagende activiteiten in de buitenlucht, varierend van klimparken, kanoverhuur, klootschieten en nog veel meer. Daarnaast is het bedrijf sterk in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van klimparken. Dit doen zij inmiddels in binnen en buitenland.  

Labels
Bedrijfsgroep - Buitensport
Bedrijfsgroep - Concerns
Bedrijfsgroep - Dagrecreatie
Bedrijfsgroep - Groepsaccommodaties
Bedrijfsgroep - Kampeer en Bungalow
Bedrijfsgroep - Overig
Bedrijfsgroep - Sauna's en Thermen
Bedrijfsgroep - Zwembaden
Ledenportal homepage nieuws
Provincie - Drenthe
Provincie - Flevoland
Provincie - Friesland
Provincie - Gelderland
Provincie - Groningen
Provincie - Limburg
Provincie - Noord-Brabant
Provincie - Noord-Holland
Provincie - Overijssel
Provincie - Utrecht
Provincie - Zeeland
Provincie - Zuid-Holland
Publiek Nieuws
RECRON Intern

« Terug

Nieuwsarchtief > 2016 > november