RECRON-leden winnen publieksprijs Kids ZwemparadijsTip! 2018

Hof van Saksen - Bombo.jpgdinsdag 03 juli 2018 14:12

Ruim 6100 kids en ouders hebben bepaald bij welke vakantieadressen je de allerbeste zwemparadijs vakantie viert. Zij brachten in de afgelopen maand hun stem uit in de Kids ZwemparadijsTip! competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de vijf beste accommodaties in categorieën worden onderscheiden met het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Uit de geselecteerde adressen is per categorie door het grote publiek een ultieme winnaar gekozen. Dit zijn allemaal RECRON-leden! Van harte gefeliciteerd!

De categorieën en winnaars

  1. Vakantie met aquapark (NL, BE, DE): Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  2. Vakantie met subtropisch zwemparadijs (NL, BE, DE): Landal Het Vennenbos 
  3. Vakantie met overdekt zwembad (NL, BE, DE): Hof van Saksen 
  4. Vakantie met waterspeeltuin (NL, BE, DE): Sprookjescamping 
  5. Vakantie met zwemvijver (NL, BE, DE): Vakantiepark Het Stoetenslagh 

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018

Waterpret op het vakantieadres is een erg populair en belangrijk criterium bij de vakantiekeuze voor gezinnen met kinderen. Om hotels, campings en vakantieparken die waterpret hoog in het vaandel hebben staan te belonen, reikt Kids Vakantiegids jaarlijks het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit. Uit honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd. Ook is gelet op de beoordeling door gezinnen en de mogelijkheid tot het volgen van zwemlessen. Voor de categorieën Vakantie met aquapark Europa en wereldwijd zijn alle kindvriendelijke accommodaties met een eigen – of vlak bij een – aquapark beoordeeld. Per categorie koos het publiek vervolgens een absolute winnaar, door te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip! website. Er werd ruim 6100 keer gestemd.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te vinden die past bij de wensen van het hele gezin. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Bronnen:

Labels
Bedrijfsgroep - Buitensport
Bedrijfsgroep - Concerns
Bedrijfsgroep - Dagrecreatie
Bedrijfsgroep - Groepsaccommodaties
Bedrijfsgroep - Kampeer en Bungalow
Bedrijfsgroep - Overig
Bedrijfsgroep - Sauna's en Thermen
Bedrijfsgroep - Zwembaden
Ledenportal homepage nieuws
Provincie - Drenthe
Provincie - Flevoland
Provincie - Friesland
Provincie - Gelderland
Provincie - Groningen
Provincie - Limburg
Provincie - Noord-Brabant
Provincie - Noord-Holland
Provincie - Overijssel
Provincie - Utrecht
Provincie - Zeeland
Provincie - Zuid-Holland
Publiek Nieuws
RECRON Intern

« Terug