FACET Ruimtedenkers in recreatie nieuwe RECRON Kennispartner

Kennispartner Facet IMG_1406.JPGvrijdag 23 november 2018 13:00

Vandaag heeft FACET Ruimtedenkers in recreatie als eerste de nieuwe RECRON Kennispartners samenwerkingsovereenkomst getekend. RECRON wil met deze nieuwe samenwerkingsvorm actiever inhoudelijke kennis en deskundigheid delen met haar leden en de recreatiesector. Kennis die van belang is voor verbetering of optimalisering van het ondernemerschap van de leden van RECRON.  RECRON is blij dat FACET, als eerste Kennispartner binnen de bij RECRON aangesloten groep erkende Adviseurs en Leveranciers, kiest voor deze “verdiepende” samenwerking.

Samen de recreatiesector naar een hoger niveau brengen

“Bij RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur RECRON. Het RECRON Kennispartnerschap betekent actiever betrokken worden bij het delen van inhoudelijke kennis en vanaf 2019 actief ingezet worden voor kennisdeling bij regionale en landelijke kennisbijeenkomsten, RECRON kennissessies en bedrijfsgroepsmatige sessies. Dit is een exclusieve “verdiepende” samenwerking binnen het RECRON TOP Adviseur-/Leverancierschap”, aldus Martin Maassen.

“Wij zijn al lang TOP Adviseur bij RECRON en zeer betrokken bij de recreatiesector. Maar met deze nieuwe samenwerkingsovereenkomst als RECRON Kennispartner kunnen wij onze deskundigheid en inhoudelijke kennis nog veel beter en vooral breder delen. Wij zien deze samenwerking dan ook als een verrijking voor de RECRON-leden en de gehele recreatiesector”,  aldus Johan Drenth, directeur FACET Ruimtedenkers in recreatie.

Meer informatie over RECRON Kennispartnerschap

www.recron.nl/kennispartner-worden

of neem contact op met Martin Maassen, T 06 53 34 84 89 of met Lucinda Bekhuis, accountamanager, T 06 3313 62 25

Labels
Bedrijfsgroep - Buitensport
Bedrijfsgroep - Concerns
Bedrijfsgroep - Dagrecreatie
Bedrijfsgroep - Groepsaccommodaties
Bedrijfsgroep - Kampeer en Bungalow
Bedrijfsgroep - Overig
Bedrijfsgroep - Sauna's en Thermen
Ledenportal homepage nieuws
Provincie - Drenthe
Provincie - Flevoland
Provincie - Friesland
Provincie - Gelderland
Provincie - Groningen
Provincie - Limburg
Provincie - Noord-Brabant
Provincie - Noord-Holland
Provincie - Overijssel
Provincie - Utrecht
Provincie - Zeeland
Provincie - Zuid-Holland
Publiek Nieuws
RECRON Intern
Uitgelicht (200px breedte foto)

« Terug

Nieuwsarchtief > 2018 > november