Stratech verrijkt recreatiesector met de Benchmark Verblijfsrecreatie!

Stratech IMG_7379.JPG

Foto vlnr: Mark Gerrits (Stratech), Lucinda Bekhuis en Martin Maassen (RECRON)

donderdag 04 april 2019 15:34

Stratech is de nieuwe kennispartner van RECRON. Met Stratech wil RECRON de deskundigheid op automatiseringsgebied delen met haar leden en de recreatiesector. Kennis die van belang is voor verbetering en vernieuwing van het ondernemerschap van de leden van RECRON.
‘Door efficiënt automatiseringsgebruik kan de ondernemer bijvoorbeeld zijn eigen prestaties vergelijken met de prestaties van collega-ondernemers via de benchmark”, aldus Martin Maassen, waarnemend directeur RECRON. 

Samen de recreatiesector naar een hoger niveau brengen


Bij RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur RECRON. Ook worden Kennispartners actief ingezet voor kennisdeling bij kennisbijeenkomsten. Dit is een exclusieve “verdiepende” samenwerking binnen het RECRON TOP Adviseur-/Leverancierschap”, aldus Martin Maassen.

Stratech is binnen de sector bekend van de online reserveringssystemen in de recreatiesector. Hierbij zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijk de kernwoorden. “Wij helpen ondernemers beter te ondernemen. Met onze innovatieve reserveringssystemen willen wij een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van de recreatieondernemers. Met onze jarenlange kennis in de recreatiebranche weten wij wat er speelt bij de recreatiebedrijven en waar hun behoeftes liggen.
Dit is de reden dat we naast ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem tal van innovatieve functionaliteiten hebben gelanceerd zoals Stratech Insight (altijd en overal inzicht in actuele managementinformatie) en Stratech Campaign (gepersonaliseerde gastmarketing van het hoogste niveau).
Zo ook de Stratech Benchmark Verblijfsrecreatie, waarmee de recreatieondernemer inzicht heeft in eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar en van de markt. Met behulp van de Benchmark ziet de ondernemer of zijn/haar recreatiebedrijf echt goed presteert en stelt hem/haar vervolgens in staat de behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen. Hierdoor kunnen betere en onderbouwde beslissingen genomen worden. Wij ondersteunen de recreatieondernemer dan ook op alle fronten”, aldus Mark Gerrits, Business Manager Recreatie.

Foto: Lucinda Bekhuis (Accountmanager RECRON), Martin Maassen (Directeur RECRON), Mark Gerrits (Stratech Business Manager Recreatie), Niek Beimer (Stratech Product Manager Recreatie)

Meer informatie

RECRON
Lucinda Bekhuis, accountmanager
bekhuis@recron.nl
T 06 33 13 62 25

Stratech
Mark Gerrits, Business Manager Recreatie
m.gerrits@stratech.nl
T 053 480 40 80
www.stratech.nl

Labels
Bedrijfsgroep - Buitensport
Bedrijfsgroep - Concerns
Bedrijfsgroep - Dagrecreatie
Bedrijfsgroep - Groepsaccommodaties
Bedrijfsgroep - Kampeer en Bungalow
Bedrijfsgroep - Sauna's en Thermen
Bedrijfsgroep - Zwembaden
Ledenportal homepage nieuws
Provincie - Drenthe
Provincie - Flevoland
Provincie - Friesland
Provincie - Gelderland
Provincie - Groningen
Provincie - Limburg
Provincie - Noord-Brabant
Provincie - Noord-Holland
Provincie - Overijssel
Provincie - Utrecht
Provincie - Zeeland
Provincie - Zuid-Holland
Publiek Nieuws
RECRON Intern
Uitgelicht (200px breedte foto)

« Terug