Kennissessie energietransitie en energiebesparingsplicht op Texel

Energiebelasting.jpegwoensdag 06 februari 2019 16:02

Op woensdag 13 februari van 10.00 uur tot circa 12.30 uur zal er een kennissessie worden gehouden bij Nieuw Leven Texel, Kadijksweg 8 in Den Burg, een voorbeeldbedrijf op het gebied van duurzaamheid. De eigenaren Hendina Bijl en/of Martijn Eelman zullen u daar ontvangen.

Samen met kennispartner Seijsener Recreatietechniek gaan we in op ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en behandelen we de actualiteiten rond de energiebesparingsplicht per 1 juli a.s. Zie voor meer informatie: www.recron.nl/energiebesparingsplicht

Daarnaast zal er een terugkoppeling zijn van de zaken die het afgelopen jaar op Texel hebben gespeeld. Om circa 12.30 uur zal er de mogelijkheid zijn om aan een lunch deel te nemen.

Aanmelden uiterlijk 11 februari

Aanmeldingen graag uiterlijk maandagochtend 11 februari (liefst eerder) opgeven bij helling@recron.nl of u komt, met hoeveel deelnemers en of u gebruik maakt van de lunch.

Begin april zal er een kennissessie zijn elders in Noord-Holland, waarin we ook op de energiebesparingsplicht zullen ingaan en op personele vraagstukken. Daarover later meer.

Geslaagde RECRON kennissessie op Texel

https://www.recron.nl/k/n1747/news/view/79184/65022/geslaagde-recron-kennissessie-op-texel-d-d-13-februari-jl.html

« Terug

Nieuwsarchief van RECRON > 2019 > februari