RECRON kennissessie regio Noord d.d. 5 maart 2019

Banner-uitnodiging-5-maart-.jpgmaandag 18 februari 2019 10:39

Als ondernemer denkt u ongetwijfeld na over de toekomst van uw bedrijf. Maar wat gaat deze toekomst u allemaal brengen? De gastbehoefte verandert snel en de vraag naar andere of alternatieve verdienmodellen klinkt hierdoor steeds vaker. Op welke wijze kunt u hierop inspelen? Met concrete voorbeelden worden kansen uitgelicht en komen er verschillende thema's aan bod. Maar ook komt deze middag aan de orde wat de trends en ontwikkelingen bij bedrijfsovername en waardebepaling zijn? En we geven u een update van de energiebesparingsplicht én informatieplicht per 1 juli 2019. Kortom een voor u inspirerende middag.

Kom naar de RECRON kennissessie over "uw vakantiepark van de Toekomst" en "wat zijn de trends en ontwikkelingen bij bedrijfsovername en waardeoverdracht" op 5 maart 2019. 

 • Wanneer:
  Dinsdag 5 maart 2019, aanvang 13.30 uur
 • Locatie: 
  Het restaurant van RCN De Roggeberg, De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha 
 • Voor wie:
  RECRON leden in Groningen, Friesland en Drenthe

Aanmelden vóór 1 maart 2019

Programma 5 maart 2019

 • 13.30 uur – Welkom door RECRON Regiomanager Petra Ellens.

 • 13.35 uur - Welke energiebesparende maatregelen heeft u al genomen? Meld- en informatieplicht per 1 juli 2019. Petra Ellens geeft u op hoofdlijnen een update van de energietransitie in de recreatie (kijk ook eens op: https://www.recron.nl/energiebesparingsplicht).

 • 13.45 uur -  RECRON kennispartner Van de Loosdrecht makelaars neemt u mee in de trends en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsoverdracht en waardebepaling.

 • 14.45 uur – Korte pauze.

 • 15.00 uur – Als ondernemer denkt u ongetwijfeld na over de toekomst van uw bedrijf. Maar wat gaat deze toekomst u allemaal brengen? De gastbehoefte verandert snel en de vraag naar andere of alternatieve verdienmodellen klinkt hierdoor steeds vaker. Op welke wijze kunt u hierop inspelen? Welke keuzes maakt u en welke strategie moet u hierbij dan toepassen, inclusief praktische tips en tricks.

  In verschillende concrete scenario’s worden kansen uitgelicht. Hierbij komen actuele thema’s aan bod zoals:

  - De vaste gast is niet de eeuwige gast!
  - Waarom zou u de inrichting van uw park aanpassen? 
  - Wat is vitaliteit in de recreatiesector? 
  - Gastbeleving versus efficiëntie? 
  - Bouwen of slopen? 

  In een actieve sessie nemen FACET ruimtedenkers in recreatie en ZYPP advocaten u mee van “Informeren, naar enthousiasmeren en inspireren”. Waarbij deze kennispartners zowel de ruimtelijke en juridische kansen als de doelgroep kansen gezamenlijk voor u uitlichten.

 • ca. 16.00 uur – napraten, borrrelen.


Ik reken op uw komst! Graag tot 5 maart a.s.

Met vriendelijke groet,

Petra Ellens
Regiomanager Friesland, Groningen en Drenthe

« Terug

Nieuwsarchief van RECRON > 2019 > februari