Duurzaamheid in de Praktijk (workshop Gastvrij Overijssel)

gastvrij_overijssel_logo_2017.pngwoensdag 03 april 2019 10:58

Welke duurzame maatregelen kun en moet je als bedrijf nemen? Én, waar vind je ondersteuning? Met onder andere inspirerende presentaties van Dutch Cuisine over verduurzaming van de menukaart in de horeca en Nieuwe Energie Overijssel over stimuleringsregelingen vanuit de provincie.

De sprekers

  • Joris Schildwacht – Dutch Cuisine
    Joris vertelt over de 5 principes van Dutch Cuisine: meer plantaardig/minder dierlijk; groenten van het seizoen; lokaal, vers en zonder kunstmatige toevoegingen. Daarnaast speelt het terugdringen van voedselverspilling ook een rol.
  • Michael Doove – Voorstraks
    Michael inspireert ondernemers met antwoord op de vraag “waarom is het belangrijk om je verhaal over duurzaamheid en ondernemerschap (mvo) te vertellen?”. Ook geeft hij praktische handvatten hoe ze hiermee aan de slag kunnen gaan, inclusief de aandachtspunten.
  • Renate van Drimmelen – Nieuwe Energie Overijssel
    Renate zal kort vertellen over de verschillende stimuleringsregelingen die vanuit de Provincie Overijssel beschikbaar zijn die ondernemers kunnen helpen hun bedrijf te verduurzamen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor alle ondernemers om alle vragen die ze hebben te stellen en samen met Renate na te denken over mogelijke oplossingen. 

Inschrijven

Inschrijven kan via https://mailchi.mp/288170bc24cb/s68w8vqqzu

Meer informatie

https://www.gastvrijoverijssel.nl/toto/workshops-in-het-voorjaar/

« Terug