Congres Natuurlijk Ondernemen

Natuurlijk Ondernemen.JPGvrijdag 09 oktober 2015

Met veel plezier nodig ik u, mede namens Stichting Innovatie, Recreatie en Ruimte (STIRR), uit voor het Congres Natuurlijk Ondernemen, dat op vrijdag 9 oktober 2015 plaatsvindt op het prachtige Fort Voordorp in Groenekan, nabij de stad Utrecht.
Het congres is bedoeld voor iedereen die wil meedenken over de toekomst van de (verblijfs)recreatie in de natuur. In een divers en inspirerend programma komen allerlei onderwerpen aan bod over succesvol ondernemen in balans met mens, natuur en opbrengst. Gezamenlijk kijken we naar welke vernieuwingen er nodig zijn om onze recreatiesector, en ook úw onderneming, toekomstbestendig te maken.

In de diverse zalen van Fort Voordorp, zelf al een bijzondere mix van cultuurhistorie, natuur en duurzaamheid, neemt u deel aan de parallelsessies van uw keuze. Aan het einde van de dag neemt prof. Jan Rotmans het woord, autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid. Niet alleen uw brein wordt geprikkeld op het congres, er is ook lekker (biologisch) eten, muziek en de mogelijkheid om uitgebreid te netwerken binnen de sector. De organisatie van het congres is in handen van Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur-, dit jaar ontstaan vanuit een fusie van de stichtingen Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten.

Ik hoop u op 9 oktober te mogen ontmoeten

Marieken Nieuwdorp

Meer informatie
Natuurlijk Ondernemen

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Uitnodiging congres Natuurlijk Ondernemen 9okt2015.pdf1.3 MBapplication/pdfdownload

« Terug