Landal Het Vennenbos Zwembad van het Jaar

zwembad van het jaarwoensdag 09 november 2011

Het subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos in de Brabantse Kempen is door de Nederlanders unaniem verkozen tot Zwembad van het Jaar 2011. De verkiezing is mede mogelijk gemaakt door RECRON. Vorig jaar werd de titel veroverd door een openbaar buitenbad. Dit jaar is een subtropisch binnenbad de winnaar.

Meer dan 63.000 mensen brachten dit jaar hun stem uit. Op 8 november zijn alle Zwembad Awards uitgereikt tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Zwembad Het Vennenbos uit Hapert is uitgeroepen tot de landelijke winnaar in de categorie Goud. Uit de ruim 800 deelnemende zwembaden, kreeg Het Vennenbos de hoogste waarderingscijfers voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiëne en sfeer.

De Zilveren Zwembad Awards voor de meeste creatieve zwembaden gingen naar Zwemcentrum Kollum uit Kollum, Sportcentrum De Koploper uit Lelystad en Zwembad De Veldkamp uit Wezep. Aqua Mundo De Eemhof uit Zeewolde kreeg de meeste stemmen en won daarmee de Bronzen Zwembad Award. Bad Hesselingen uit Meppel won de Groene Zwembad Award, de prijs voor het meest duurzame zwembad.  

De verkiezing heeft € 573,35 opgebracht voor het Ronald McDonald Centre, het sportcentrum voor gehandicapte kinderen en jongeren. Dit geld is bijeengebracht doordat de partners tijdens de eerste 24 uur en de laatste 10 dagen van de verkiezing per stem € 0,05 hebben gedoneerd.

Meer informatie: ikzwem.nl/verkiezing

Reacties op 'Landal Het Vennenbos Zwembad van het Jaar'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011 > november