REIN – een succesvolle mix van advocaten en adviseurs.

Rein advocaten logo.jpgdonderdag 03 oktober 2013 11:58

Mag ik mij even voorstellen?
"Ik ben REIN – een succesvolle mix van advocaten en adviseurs. Ik ben een nieuwe RECRON TOP Adviseur.
Ik ben er voor iedereen. Voor alle zakelijke- en privévragen, direct of indirect verbandhoudend met recreatieondernemers.
Ik ben nieuwsgierig naar je verhaal. Ik luister naar je. Ik kijk graag samen met je naar wat ik voor jou kan betekenen. Ook als ik je zelf niet direct kan helpen, dan help ik je altijd verder."

"Vanuit het recreatieve Drenthe bedien ik bij voorkeur Noord-Nederland, van Overijssel via de polders tot Friesland en Groningen. Op onze specialistische terreinen schieten wij heel Nederland door.
Naast algemene juridische diensten kent REIN een aantal bijzondere specialismen."

Heffingen lagere overheden:
Inzake toeristenbelastingen, woonforenzenbelastingen, maar ook inzake WOZ-belastingen gaat REIN de discussie aan met lagere overheden en veelal met groot succes. Op het gebied van de bouwleges heeft REIN inmiddels in ruim 60% van de gevallen de bouwleges flink omlaag weten te brengen of ze zelfs tot naar 0 weten te reduceren bij nieuwbouw of verbouw!

Informaticarecht social media:
REIN is betrokken geweest bij een groot aantal  ticketing  platforms voor online boekingen. Allerhande vragen daarover, maar ook over het gebruik van websites, concurrentie, handelsnamen of andere uitingen “off- en online” kun je aan mij stellen.

Zwaar weer advisering:
De specialisten van REIN zitten bij voorkeur aan de directietafel (of de keukentafel) mee te denken over de aanpassingen die nodig zijn om in zwaar weer een bedrijf te reorganiseren. REIN helpt je bij het vinden van nieuwe financierings- of bedrijfsstructuren of het maken van een doorstart op een praktisch uitvoerbare manier.

Bestuursrecht/omgevingsvergunningen:
Van bestemmingsplan tot omgevingsvergunning of bij het zoeken van oplossingen voor verminderde bereikbaarheid van het bedrijf in het debat met de overheid , REIN helpt je graag verder.

Echtscheiding:
Als een recreatieondernemer gaat scheiden heeft dit vaak veel meer consequenties dan alleen voor de relatie en het gezin. De consequenties die een scheiding voor de onderneming heeft en voor de gewenste verdeling van bijvoorbeeld grond en onroerend goed vereist specifieke kennis van zaken.

REIN beschikt over deze kennis en ervaring.

Meer informatie

Rein Advocaten & Adviseurs
Contactpersoon: Jeroen Sprangers
Postbus 622 9400 AP Assen
Zwedenlaan 20-22 9403 DE Assen
t +31 (0)592 377 067
www.rein.nl

Reacties op 'REIN – een succesvolle mix van advocaten en adviseurs.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief van RECRON > 2013 > oktober