Landelijk voorzitter PerspectieF, Jarin van der Zande, wordt manager public affairs bij RECRON

Maassen heet Jarin van der Zande welkom.jpg

Martin Maassen (r), waarnemend directeur RECRON heet Jarin van der Zande welkom

Jarin van der Zande (25) treedt op 1 juli aanstaande in dienst als manager public affairs en beleidszaken bij RECRON. RECRON, de belangenbehartiger voor de recreatieondernemers, bouwt -  na een reorganisatie – verder aan een innovatieve, vitale, duurzame en gastvrije recreatiesector. De lobby in de Haagse wereld behoort daarbij tot de kerntaken van een brancheorganisatie.

De functie van public affairs bij RECRON werd de laatste 7 maanden waargenomen door oud-Kamerlid Duco Hoogland. “Met de komst van Jarin kunnen we onze lobby in Den Haag verder uitbouwen en daarmee de gastvrijheidsssector nog beter onder de aandacht brengen bij de overheid, ministeries en de politiek. Jarin brengt het nodige aan politiek-bestuurlijke ervaring in en bovendien een enorme drive voor alles wat met besluitvorming te maken heeft. We zijn dan ook ontzettend blij met zijn komst”, aldus Martin Maassen, waarnemend directeur RECRON.

Jarin van der Zande heeft een brede politieke ervaring en is onder meer gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Apeldoorn en tot einde deze maand voorzitter van PerspectieF, de ​landelijke ​jongerenvereniging van de ChristenUnie. “Het is een mooie stap vooruit om bij RECRON mijn passie voor politiek in te zetten voor de recreatiesector. Onze ondernemers zijn van vitaal belang voor de Nederlandse economie en het is belangrijk dat de politiek dat scherp op het netvlies houdt. Ik vind het een ontzettend leuke uitdaging om de recreatieondernemer en politiek Den Haag met elkaar te verbinden", aldus Jarin.