RECRON zoekt een senior medewerker financiële en ledenadministratie

vacature 2

RECRON, de branchevereniging voor recreatieondernemers in Nederland, is op korte termijn op zoek naar een ervaren senior medewerker financiële en ledenadministratie (24 tot 32 uur).

Vind je het leuk om zelfstandig te werken, betrokken te zijn bij een optimale inrichting van finance & control processen en bovendien een efficiënte ledenadministratie op te zetten, reageer dan!

Het werk omvat het voeren van de dagelijkse financiële en ledenadministratie:

  • crediteuren-, debiteuren- en grootboekadministratie
  • loonadministratie
  • maandafsluiting en jaarwerk
  • verwerken van banktransacties
  • contacten onderhouden met accountant en met leden
  • verzorgen van de ledenadministratie
  • meedenken bij het verbeteren van de finance & control processen.

Wie ben jij? 

Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4-opleiding richting economie of financiële/bedrijfs- administratie en je brengt minimaal 5 jaar relevante werkervaring mee. Je bent goed met Excel en hebt kennis van actuele financiële software. Je beschikt over een flinke dosis cijfermatig inzicht. Je werkt nauwkeurig, analytisch en resultaatgericht, je bent innovatief, positief en collegiaal en je houdt er van om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. 

Je bent woonachtig in de regio Utrecht / Zeist en je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.

Reageren 

Vind je het leuk om zelfstandig te werken, betrokken te zijn bij een optimale inrichting van finance & control processen en bovendien een efficiënte ledenadministratie op te zetten, reageer dan zeker.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.
In eerste instantie is er sprake van een jaarcontract.

Heb je inhoudelijke vragen? Bel voor 20 juli met Marcel Tap op 06-53 15 15 74.
Solliciteren kun je bij Martin Merks. Stuur je sollicitatiebrief naar: merks@recron.nl, o.v.v. vacature senior medewerker financiële en ledenadministratie.
De sollicitatiegesprekken vinden half augustus plaats.

RECRON is dé branchevereniging voor de recreatieondernemers in Nederland. RECRON vertegenwoordigt de belangen van professionele bedrijven in de gastvrijheidseconomie, zoals campings, bungalowbedrijven, groepsaccommodaties, dagrecreatie en buitensport (VeBON). www.recron.nl