Van de Loosdrecht Recreatie Makelaars nieuwe RECRON Kennispartner

20181127_153048.jpg

Tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg heeft Van de Loosdrecht Recreatie Makelaars de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met RECRON ondertekend. Van de Loosdrecht Recreatie Makelaars is hiermee de tweede RECRON Kennispartner binnen de groep erkende RECRON Adviseurs en Leveranciers. Met deze nieuwe samenwerkingsvorm wil RECRON actiever inhoudelijke kennis en deskundigheid delen met haar leden en de recreatiesector. Kennis die van belang is voor verbetering of optimalisering van het ondernemerschap van de leden van RECRON. Van de Loosdrecht, met haar bijna 45jaar ervaring en marktkennis, heeft vandaag direct bewijs geleverd met het geven van een RECRON kennissessie over bedrijfsopvolging tijdens de Recreatie Vakbeurs.

Samen de recreatiesector naar een hoger niveau brengen

“Bij RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur RECRON. Het RECRON Kennispartnerschap betekent actiever betrokken worden bij het delen van inhoudelijke kennis en vanaf 2019 actief ingezet worden voor kennisdeling bij regionale kennisbijeenkomsten, RECRON kennissessies en bedrijfsgroepsmatige sessies. Dit is een exclusieve “verdiepende” samenwerking binnen het RECRON TOP Adviseur-/Leverancierschap”, aldus Martin Maassen.

“Wij hebben zoveel marktkennis en knowhow in huis en zijn bijna 45 jaar een begrip in de recreatiesector. Met dit RECRON Kennispartnerschap zien wij nog meer kansen om onze kennis en deskundigheid te delen en daardoor de recreatiesector vitaal te houden”, aldus Adri Mijnheer, directeur Van de Loosdrecht Recreatie Makelaars. 

vlnr Adri Mijnheer, Martin Maassen, Lucinda Bekhuis en Rianne Jansen

Meer informatie over RECRON Kennispartnerschap: https://www.recron.nl/kennispartner-worden


Contactpersonen: 
Martin Maassen, waarnemend directeur RECRON
Lucinda Bekhuis, accountmanager RECRON