Nieuwe RECRON Kennispartner Zypp Advocaten trakteert op taart

Zypp Advocaten IMG-20181128-WA0003.jpg

Vlnr: Martin Maassen, Jeroen Kamphuis, Marjolein Mulder en Eelco de Jong

Vandaag heeft Zypp Advocaten de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met RECRON ondertekend. Deze ondertekening ging gepaard met een feestelijke taart. Zypp Advocaten is hiermee de derde RECRON Kennispartner binnen de groep erkende RECRON Adviseurs en Leveranciers. Met deze nieuwe samenwerkingsvorm wil RECRON actiever inhoudelijke kennis en deskundigheid delen met haar leden en de recreatiesector. Kennis die van belang is voor verbetering of optimalisering van het ondernemerschap van de leden van RECRON. Zypp Advocaten weet wat er speelt in de recreatiesector en heeft al veel recreatieondernemers bijgestaan met juridische dienstverlening. Zypp kan met dit Kennispartnerschap nog beter hun ervaringen delen en RECRON-leden met raad en daad bijstaan.

Samen de recreatiesector naar een hoger niveau brengen

“Bij RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur RECRON. Het RECRON Kennispartnerschap betekent actiever betrokken worden bij het delen van inhoudelijke kennis en vanaf 2019 actief ingezet worden voor kennisdeling bij regionale kennisbijeenkomsten, RECRON kennissessies en bedrijfsgroepsmatige sessies. Dit is een exclusieve “verdiepende” samenwerking binnen het RECRON TOP Adviseur-/Leverancierschap”, aldus Martin Maassen.

“Wij staan voor advocatuur nieuwe stijl: kleinschalig, met open communicatie en specialistische juridische dienstverlening. Met deze nieuwe stijl tezamen met het RECRON Kennispartnerschap zien wij nog meer kansen om onze juridische kennis en deskundigheid op het gebied van o.a. omgevingsrecht, huur en verhuur, vastgoed en overheid te delen en en daardoor samen de recreatiesector naar een hoger niveau te brengen”, aldus Eelco de Jong, Zypp Advocaten.

Meer informatie over RECRON Kennispartnerschap: https://www.recron.nl/kennispartner-worden


Contactpersonen: 
Martin Maassen, waarnemend directeur RECRON
Lucinda Bekhuis, accountmanager RECRON