Alfa Accountants en Adviseurs is opnieuw RECRON Partner in Business

DSC_1837k.jpg

Alfa Accountants en Adviseurs is per januari opnieuw Partner in Business van RECRON. Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf onderscheidt zich met een team dat specifieke kennis en ervaring heeft in de recreatie. Met name op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. Met deze partner wil RECRON actiever kennis delen met haar leden. Kennis die van belang is voor verbetering en optimalisering van het ondernemerschap. Daarnaast neemt RECRON zelf ook diensten af van Alfa en wordt de samenwerking gezocht bij belangenbehartigingsprojecten.

“Bij RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar om een verdiepingsslag in kennis en deskundigheid te hebben, kent RECRON sinds kort de exclusieve samenwerking met kennispartners die veel meer inhoudelijke kennis, betrouwbaarheid en deskundigheid leveren.
We zijn dan ook enorm blij dat Alfa opnieuw onze Partner in Business is. Naast hun specifieke kennisdeling treden ze ook op als sponsor. Al met al een verdiepende samenwerking waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen”, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur RECRON.

“Onze adviseurs hebben specifieke kennis en ervaring in de recreatiebranche en staan dicht bij de ondernemers. Eén voor één zijn het specialisten met een actuele kennis van recreatiezaken, ook als het gaat om complexe wet- en regelgeving. Daarnaast heeft elke Alfa-vestiging uiteenlopende expertise in huis. Daarmee krijg je een betrouwbaar antwoord op al je vragen, van accountancy tot de optimalisering van je recreatiebedrijf of de invulling van je personele planning. Met de RECRON Partner in Business willen we onze kennis nog beter delen en dominanter aanwezig zijn in de sector”, aldus Hendrik Bouwmeester, directievoorzitter van Alfa Accountants en Adviseurs.