Nieuwe RECRON Kennispartner Bureau HTM lanceert www.recreatie-trainingen.nl

Recreatie trainingen bureau HTMLogo.jpg

Bureau HTM is de 10e kennispartner die vandaag de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met RECRON heeft ondertekend. Met deze nieuwe Kennispartners wil RECRON actiever inhoudelijke kennis en deskundigheid delen met haar leden en de recreatiesector. Kennis die van belang is voor verbetering en vernieuwing van het ondernemerschap van de leden van RECRON. Met Bureau HTM als 10e kennispartner is de rij van kennispartners nagenoeg compleet voor in ieder geval de 1e helft van 2019. Bureau HTM gebruikt het kennispartnerschap tevens om voor haar trainingen voor de branche een nieuwe naam te lanceren: www.recreatie-trainingen.nl

Samen de sector naar een hoger niveau brengen

“Bij RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur RECRON. Het RECRON Kennispartnerschap betekent dat partners actiever betrokken worden bij het delen van inhoudelijke kennis. Ook worden Kennispartners vanaf 2019 actief ingezet voor kennisdeling bij regionale kennisbijeenkomsten, RECRON kennissessies en bedrijfsgroepsmatige sessies. Dit is een exclusieve “verdiepende” samenwerking binnen het RECRON TOP Adviseur-/Leverancierschap”, aldus Martin Maassen.

Van links naar rechts: Leon Starrenburg, René Drost, Martin Maassen en Lucinda Bekhuis


Recratie-trainingen.nl

Bureau HTM/trainingen.nl helpt bedrijven te ontwikkelen door haar medewerkers te ontwikkelen òf, bedrijven meer rendement te laten halen uit het vaak enorme potentieel dat in hun medewerkers reeds aanwezig is. De recreatiebranche is een branche die om specifieke aandacht en een specifiek aanbod aan trainingen vraagt. Daarom heeft Bureau HTM/Recreatie-trainingen.nl in de persoon van Leon Starrenburg iemand aangenomen die zich volledig op de recreatiebranche kan richten. Dit doet Bureau HTM/Recreatie-trainingen.nl door de medewerkers vaardiger, sterker en gelukkiger te maken. Als stijl gebruiken ze daarvoor spelen en sparren. Zij geven trainingen, coachsessies, intervisies en workshops.

“We willen graag samen met RECRON de sector - en dus de recreatieondernemers en hun medewerkers - naar een hoger niveau brengen. Dit kunnen we door specifiek gerichte workshops en trainingen te geven. Het wordt steeds lastiger in de recreatie om goed en gemotiveerd personeel te krijgen en te behouden. Medewerkers die met plezier hun werk doen, doen het beter. Het steeds maar weer terugkeren naar de eigen verantwoordelijkheid om het werk zo in te richten dat je er blij van wordt is iets waar wij graag aan meewerken. Met gemotiveerde medewerkers zijn niet alleen de recreatieondernemers gebaat, maar ook de vakantiegangers”, aldus René Drost, directeur-eigenaar Bureau HTM.

Meer informatie

www.recreatie-trainingen.nl