Inspiratie, ontmoeten en kennis delen 27 maart op het ZwembadBranche Congres 2019

ZBB congres 2019 plenaire sprekers.pngdonderdag 14 februari 2019 14:49

Heb jij ook behoefte om even stil te staan bij trends en ontwikkelingen in de zwembadbranche? Om je te laten verrassen met nieuwe inzichten? Om weer eens collega’s te ontmoeten en te horen wat hen bezighoudt? Kom dan 27 maart naar het ZwembadBranche Congres in de Cantharel in Apeldoorn, dé dag van het jaar om even een pas op de plaats te maken. Een dag waar inspiratie, ontmoeten en kennisdelen de boventoon zullen voeren: jij komt toch ook?

Van beter worden tot de ‘IK’ factor

Wat kun je dit jaar zoal verwachten? Maarten van der Weijden vertelt hoe hij steeds weer het beste uit zichzelf weet te halen. Maar nog belangrijker, hij stelt de vraag hoe jij steeds weer ‘beter’ kunt worden. Milo Berlijn legt je alles uit over de ‘IK’ factor en brengt beeldend de do’s en don’ts van gastvrijheid voor de bühne. En Lammert Kamphuis leert je dat filosofie niet saai is, maar juist heel verhelderend en probleemoplossend kan werken. Uiteraard is dat nog niet alles, tijdens de workshops kun je nog meer inspiratie opdoen. Zo kun je alles te weten komen over LinkedIn en online netwerken. Maar ook over zelforganisatie en wat je moet weten over de meldingsplicht, energiebesparen en de circulaire economie. En hoe inzicht in breinvoorkeuren zorgt voor een betere samenwerking.

Kom jij ook?

Tussendoor is er uiteraard nog de nodige ruimte om andere mensen uit de zwembadbranche te ontmoeten. Het wordt een dag vol inspiratie, interessante ontmoetingen en kennisdelen. Heb jij je nog niet aangemeld, maar ben jij net als jouw collega’s benieuwd naar de sprekers en uiteenlopende workshops? Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/congres.

Reacties op 'Inspiratie, ontmoeten en kennis delen 27 maart op het ZwembadBranche Congres 2019'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief van RECRON > 2019 > februari