Bent u al klaar voor weer een topseizoen?

Wola Recron 2019 (1).jpgdonderdag 14 maart 2019 16:23

Nog een paar weken en dan gaat het nieuwe seizoen weer van start. Het afgelopen jaar hebben we in Nederland een fantastische zomer gehad met veel zon en meer toeristen uit binnen- en buitenland. Het is inmiddels al weer even geleden dat het in het hoogseizoen zulk prachtig weer was, maar in de voorbije jaren is het seizoen na een hele mooie zomer door de nawerking hiervan ook altijd een topseizoen geworden. Mocht u dan ook nog bepaalde verbeteringen willen doorvoeren kan u dat het beste dit jaar nog doen. Wij helpen u hierbij graag met heel veel actievoordeel op schoonmaakmiddelen, sanitaire artikelen, matten en materialen voor het hele seizoen.

Uw sanitair is toch ook uw visitekaartje?

Regelmatig horen we van de recreatieondernemer dat gasten eerst komen kijken naar een geschikte locatie voor het komend seizoen. Uw potentiële gasten komen dan eerst het terrein maar ook de sanitaire voorzieningen bekijken. Een schoon en opgeruimd sanitair met de voorzieningen waar de gast tegenwoordig om vraagt, kan dan doorslaggevend zijn voor de keuze die wordt gemaakt. Onze adviseur maakt graag een afspraak op locatie om u te helpen uw sanitairgebouw met de juiste middelen en materialen schoon en netjes te houden. Met een advies op maat kan ook u dit bereiken met lagere werkelijke kosten en minder inspanningen. Ook kan onze adviseur u helpen de juiste keuze te maken voor uw recreatiebedrijf uit alle mogelijke systemen, soorten, kleuren en materialen op het gebied van dispensers voor het sanitair. En vraag ook naar onze acties!

Breng snel uw voorraad op peil met veel actievoordeel

Onze voorjaarsactie is specifiek afgestemd op de inkoopbehoefte van de recreatiesector in het voorjaar.
Wij leveren het totale pakket op het gebied van schoonmaakmiddelen, materialen, papier en machines snel uit voorraad en al vanaf 99 euro franco.
Bel ons op 050-3129685 voor vragen of een afspraak met onze hygiëneadviseur in uw regio.
Of bestel nu uit ons actievoordeel wat u nodig heeft om weer helemaal klaar te zijn voor een druk seizoen.

Ook kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en onze aanbiedingen.

 

 

 

Nieuwsarchief van RECRON > 2019 > maart