Center Parcs kiest wederom voor ICY Accommodation Management

ICY-Accommodation-management.jpgmaandag 25 maart 2019 11:03

Het komende jaar gaat Center Parcs een aantal parken in Nederland, Duitsland en België renoveren. Een belangrijke focus hierbij is verduurzaming van de accommodaties. Vandaar dat ketels worden vervangen door HR ketels en thermostaten worden vervangen door energiebesparende Timer Thermostaten van ICY. 
 
Center Parcs heeft daarnaast wederom gekozen voor draadloos beheer van hun accommodaties middels ICY Accommodation Management. Zo kunnen ze vanuit de receptie de instellingen van thermostaten wijzigen en krijgen ze meldingen bij lage cv-druk, vorst of spanningsuitval. 

De mogelijkheden van ICY Accommodation Management


Met  ICY Accommodation Management kunt u vanaf uw receptie alle aangesloten apparatuur per accommodatie bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld zeer eenvoudig de maximum temperatuurinstelling van een accommodatie wijzigen. Of de verwarming aan- of uitzetten afhankelijk van een boeking op een accommodatie.

U kunt een melding instellen wanneer het water van een cv-installatie in een vakantiehuis moet worden bijgevuld. Of een alarm krijgen bij rook, brand of inbraak. Deze meldingen kunt u zelfs als sms door laten sturen.

Omdat ICY Accommodation Management op de cloud werkt, kunt u overal inloggen op uw park om gegevens uit te lezen of aan te passen.


ICY Accommodation Management kan gekoppeld worden met de meest gangbare reserveringssystemen. Instellingen in apparaten zijn daardoor gekoppeld aan de boekingen.
Met de Warm Welkom functie van ICY Control Center kunt u er daardoor voor zorgen dat gasten in een voorverwarmde accommodatie aankomen.
En wanneer de boekingsperiode van die gast afgelopen is, gaat de verwarming automatisch weer naar een lage stand.
Dat betekent dat thermostaten nooit onnodig aan staan.

Tevens kunnen alarmen afgehandeld worden naar prioriteit, omdat het systeem laat zien welke accommodaties bezet zijn.
 

Is dit systeem ook iets voor uw park?

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. 
Wij sturen graag iemand vrijblijvend langs om u te adviseren. 088-1231333 of verkoop@icy.nl

Nieuwsarchief van RECRON > 2019 > maart