Uitnodiging ledenbijeenkomst/kennissessie Overijssel d.d. 9 juli 2019

De Vossenburcht.pngdinsdag 04 juni 2019 15:27

RECRON nodigt u uit voor de ledendag op dinsdag 9 juli. Onderwerpen die deze middag aan de orde komen en die wij graag met u willen delen zijn hoe vitaal is Overijssel, hoe ziet het vakantiepark van de toekomst er uit, wat moet u weten over uw pensioen en we sluiten af met een rondleiding over de familiecamping met aansluitend een buffet. Kortom: gezellig netwerken met collega-ondernemers en de nodige informatie tot u nemen.

Agenda / programma

  • Vanaf 14.30 uur - ontvangst met koffie/thee
  • 14.50 uur: update RECRON zaken (fusie, actueel nieuws, lobbyzaken en Overijsselse aangelegenheden door Martin Maassen.
  • 15.00 uur - Kennismaking met Robin Bond, relatiemanager pensioenfonds Recreatie.
    Wat kan Robin voor u betekenen? Hij ontkracht graag een enkele pensioenmythe'.
  • 15.20 uur: Jan Jaap Thijs (Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd) over het vitaliteitsonderzoek Overijssel. Het vitaliteitsonderzoek Overijssel is van start gegaan. Jan Jaap Thijs geeft een toelichting op het onderzoek. 
  • 15.45 uur: Vakantiepark van de toekomst door kennispartners Facet en Zypp*)
  • 16.45 uur: Rondleiding over de Vossenburcht door eigenaar Alex Dekker
  • 17.15 uur: Borrel met buffet

*) Als ondernemer denkt u ongetwijfeld na over de toekomst van uw bedrijf. Maar wat gaat deze toekomst u allemaal brengen? De gastbehoefte verandert snel en de vraag naar andere of alternatieve verdienmodellen klinkt hierdoor steeds vaker. Aan de hand van een praktisch voorbeelden vertellen Johan Drenth en Jeroen Kamphuis u op welke wijze u hieropmet uw bedrijf kunt inspelen? Welke keuzes maakt u en welke strategie moet u hierbij dan toepassen. 

Locatie

Familiecamping De Vossenburcht
Bezoensweg 5, 7955 PT IJhorst
https://www.devossenburcht.nl/

 

Aanmelden voor 1 juli 2019

Meer informatie

Martin Maassen, Regiomanager Overijssel
maassen@recron.nl