Kampeer- en Bungalowbedrijven

Kampeer- en Bungalowbedrijven

RECRON kent binnen de sector verblijfsrecreatie een toonaangevende groep van ruim 900 kampeerbedrijven en bijna 400 bungalowparken.

Wat betekent aansluiting bij deze bedrijfsgroep voor u?

  • veel kennis op het gebied van het ondernemen in de recreatiesector;
  • specifieke kennis over de sector verblijfsrecreatie en kampeer- en bungalowbedrijven;
  • persoonlijke advisering op bedrijfsniveau;
  • een klankbord van collega-ondernemers met een kampeer- of bungalowbedrijf;
  • ondersteuning van eigen bedrijfsgroep- en regiomanager.

De bedrijfsgroep- en regiomanager behartigen zowel uw individuele belangen als die van de bedrijfsgroep en de ondernemers uit de regio. U krijgt persoonlijke ondersteuning ondermeer op het gebied van implementatie wet- en regelgeving, kwaliteitsverbetering en ontwikkelingen. 

Actuele thema's voor deze bedrijfsgroep waar RECRON zich op richt zijn bijvoorbeeld de imagoverbetering van de kampeersector, de juridische positie van de stacaravan, de toegankelijkheid in de recreatiesector en het beleid na de WOR.

Hoofddoelstellingen

RECRON en het bestuur van de bedrijfsgroep Kampeer- en Bungalowbedrijven willen het volgende mogelijk maken voor recreatieondernemers:

Optimaal ondernemen
Belangenbehartiging diverse zaken zoals BTW, Toeristenbelasting, Elektriciteitsdossier, Ombudsman voor Ondernemers, Regeldrukvermindering, Imagoverbetering, Duurzaamheid, Benchmark

Vraaggericht ondernemen
RECRON helpt recreatieondernemers bij meer vraaggericht ondernemen. Onder andere door de Leisure Leefstijlen.

Optimale exploitatie

Leisure Leefstijlen Gastenboek Verblijfsrecreatie

Vakantie en recreatie draait om een unieke beleving met een onderscheidend karakter. Gasten nemen belevingen zintuiglijk waar en maken er hun eigen verhaal van. Stel uzelf eens de volgende vragen: welk verhaal geeft u aan uw gasten mee? En hoe prikkelt u uw gasten om naar uw bedrijf te komen? Klopt uw verhaal van het begin tot het eind? Wat maakt uw bedrijf zo bijzonder en hoe vertaalt u uw verhaal naar uw praktische bedrijfsvoering?

Laat u inspireren door de Leisure Leefstijlen Gastenboek Verblijfsrecreatie, waarmee RECRON inzicht biedt in de Nederlandse verblijfs-en dagrecreatie.

Klik hier voor meer informatie over de Leisure Leefstijlen

Verkiezing Kampeer- en Bungalowpark van het jaar

RECRON organiseert jaarlijks de verkiezing "Kampeer- en/of Bungalowpark van het jaar".

   

Waar vindt u RECRON bedrijven?