Ladder

Ladder

Beklim samen met RECRON de Ladder en creëer zo uw onderscheidend en bijzonder verhaal. De Ladder helpt u bij de vertaalslag naar uw praktijk. Deze Ladder is een praktische stappenplan dat u helpt uw gasten te leren kennen, keuzes te maken en een lange termijn strategie te ontwikkelen

Stap 1,2 en 3: Quick Scan

Om u te helpen bij het doorlopen van de stappen van de Ladder kunt u een gecertificeerd adviseur in armen nemen. Wie beroep doet op deze advisering, krijgt een objectieve evaluatie van het bedrijf en eerstelijnsadvies bij stap één tot drie van deze Ladder.

Stap 4,5 en 6: Workshops een unieke beleving ontwikkelen, hoe doe ik dat? 

Om u te helpen met het creëren van een unieke (vakantie)beleving biedt RECRON u een workshop aan, waarin creatief denken centraal staat. De workshops bieden u tal van inspiratie en laten u met een andere blik naar u bedrijf kijken. Hierna bent u in staat een concreet belevingsplan voor de komende jaren op te stellen.

Stap 7 en 8: Belevingsplan

Nadat u de voorgaande stappen doorlopen heeft, is het van groot belang na te denken hoe dit gerealiseerd kan worden. Samen met een adviseur gaat u kijken hoe alles vorm te geven in een meerjarenplan, uw persoonlijke belevingsplan.