Zwem-Ric

Zwem-RiC

Laat u inspireren…

Wat zijn de kenmerken van uw bezoekers? En hoe speelt u hier met uw zwemaccommodatie optimaal op in? Met de Zwem RIC krijgt u antwoord op deze vragen.

RECRON heeft de verschillende  leefstijlen van Nederlandse dagrecreanten onderzocht. Ontdek deze kleurrijke belevingswerelden, de Recreantenatlas, de Ladder en laat u adviseren door een van de gecertificeerde RIC adviseurs.

De afgelopen drie jaar zijn al vele tientallen ondernemers in de recreatiesector geholpen bij de analyse van hun gasten en de vraag hoe men deze gast beter kan bedienen. Met als resultaat een vergrote klantwaarde, meer tevreden gasten en hogere inkomsten.

Op basis van de RECRON Innovatiecampagne heeft RECRON voor exploitanten in de zwemsector de Zwem RIC ontwikkeld.

Zwem RIC

Wat zijn de kenmerken van uw bezoekers? En hoe speelt u hier met uw zwemaccommodatie optimaal op in? Met de Zwem RIC krijgt u antwoord op deze vragen.

De Zwem RIC is een op de zwemsector toegesneden marketingmethodiek om inzicht te krijgen in uw gasten en de potentiële markt. En om hierop met zowel uw aanbod als de communicatie optimaal in te spelen.

  • De Zwem RIC  helpt u als exploitant bij het creëren van unieke zwembelevingen met een onderscheidend karakter, gericht op de kenmerken van uw publiek.
  • Met behulp van de Zwem RIC kunt u het profiel van uw accommodatie aanscherpen, de aantrekkingskracht vergroten en uw communicatie marktgerichter maken.

Aan de slag?

 
  1. Vraag de gecertificeerde adviseur

Recreantenatlas Dagrecreatie

  • € 199,- voor RECRON-leden (niet leden betalen €399,-)

RIC Zwem Scan

  • € 1995,- (inclusief postcodeonderzoek van uw gasten t .w.v. € 600,- en aan quick scan advies)

RIC Zwem Advies

  • € 2995,- (inclusief workshop, begeleiding en actieplan voor een gastgericht aanbod en effectieve communicatie)

Plaatje Zwem-ric