Advies TOP Leveranciers en Adviseurs

Zoek uw product/dienst van de erkende TOP Leveranciers/Adviseur en RECRON Kennispartners

Terug naar het overzicht

CED Nederland b.v.

Producten en/of Diensten:
Veiligheid, Verzekeringen
Telefoonnummer:
010 - 284 34 00
Website:
http://www.ced.group/
E-mail:
recreatie@ced.group
Bezoekadres:
Toon in Google Maps
Route naar dit adres

Wat van waarde is, moet van waarde blijven

Bij CED begrijpen we wat voor mensen en bedrijven van waarde is. We zetten ons dan ook dag en nacht in om die waarde te beschermen en te behouden. Om onze onafhankelijkheid te borgen zijn we officieel erkend en gekwalificeerd als RECRON Top Adviseur. Het predicaat TOP bevestigt dat wij beschikken over zodanige kennis en ervaring in de recreatiesector en dat wij een kwalitatief goed product leveren tegen een scherpe prijsstelling. Gecombineerd met een sterke dienstverlening die we hebben ingericht rond de domeinen ‘Property’, ‘Mobility’ en ‘Vitality’. Vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Net zoals we dat voor onszelf zouden willen.

 

CED. De waardespecialist

Als wat van waarde is onverhoopt toch wordt aangetast, dan lossen we dat op. Snel, efficiënt en met empathie. Ook doen we er alles aan om toekomstig ongemak te voorkomen. De kracht van CED is ons geïntegreerde aanbod: van preventie, noodhulpverlening tot herstel. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener. Of liever nog, tot een waardespecialist.

 

CED Recreatie: expertise op het gebied van pleziervaartuigen, (sta-)caravans en campers

De waarde van een pleziervaartuig, (sta-)caravan of camper hangt sterk samen met de technische staat ervan. Dat is belangrijk bij aan- of verkoop, maar ook als er bijvoorbeeld gefinancierd of verzekerd moet worden. Op deze momenten bieden de vakkundige experts van CED snel en helder uitsluitsel. Specialistisch, betrokken en met een scherp oog voor waarde. Een weekendje naar de camping, een langere vakantie in binnen- of buitenland, per boot de Nederlandse wateren verkennen; een pleziervaartuig, (sta-)caravan of camper geeft veel vrijheid. Ontstaat er schade, dan staan onze specialisten klaar om de gedupeerde zo snel mogelijk dat onbezorgde gevoel terug te geven.

Om de uitstraling en kwaliteit op vakantieparken te waarborgen zijn er richtlijnen en voorwaarden voor de standplaatsen van stacaravans. Al vele jaren voert de ANWB naar tevredenheid op veel campings in het land taxaties en/of keuringen van stacaravans uit. Vanaf dit jaar voert CED deze diensten uit. Met dezelfde service, experts en betrouwbaarheid. Bij aan-/verkoop van een stacaravan of vanwege andere campingvoorwaarden voeren wij graag taxaties voor uw standplaatshouders uit. De taxatie kan eventueel worden aangevuld met een veiligheidskeuring en/of een schouw van een aanbouw. Genoegen redenen om ons nader voor te stellen. 

Hiervoor kunt u ons inschakelen

CED beschikt over specifieke expertise op het gebied van (sta-)caravans en campers en is daarnaast het grootste expertisebureau op het gebied van pleziervaartuigen. U kunt ons inschakelen bij:

-          aan-/verkoop
-          (ver-)bouw
-          oplevering
-          financiering
-          schade
-          diefstal
-          juridisch geschil

 
Meer weten?

Neem dan contact op met CED Recreatie: recreatie@ced.group

Tel.: + 31 (0)10 284 34 00

www.ced.group