Jong RECRON

Jong RECRON

Jong RECRON (voorheen RECRON Junior Club (RJC)) is een club van ongeveer 80 young professionals (jongeren van 18 tot 35 jaar)  die werkzaam zijn in de recreatiebranche of dat in de toekomst van plan zijn. De leden zijn werkzaam in de sectoren kampeer- en bungalowbedrijven, sauna’s en wellness, zwembaden, groepsaccommodaties, dagrecreatiebedrijven en buitensport (VeBON) of bij andere in de recreatiebranche werkzame ondernemingen. Jong RECRON bestaat inmiddels 40 jaar.

Wat doet Jong RECRON?

Jong RECRON organiseert drie keer per jaar bijeenkomsten voor haar leden. In het voor- en najaar wordt een programma aangeboden van twee respectievelijk drie dagen. Het programma staat bol van leerzame bedrijfsbezoeken, workshops, presentaties en ontspannen momenten waarbij de leden elkaar beter leren kennen en van elkaar kunnen leren. Daarnaast vindt jaarlijks een nieuwjaarsbijeenkomst plaats waarbij leden, oud-leden en andere geïnteresseerden welkom zijn. 

Hoe word je lid?

Als je lid wilt worden kun je je aanmelden via de website www.jongrecron.nl. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 75,= per jaar. Daarnaast worden de bijeenkomsten separaat in rekening gebracht. De kosten zijn afhankelijk van het programma (nieuwjaarsbijeenkomst circa € 25,=; voorjaar circa € 150,=; najaar circa € 200,=).