TOP Leveranciers en adviseurs

Zoek uw product/dienst van de erkende TOP Leveranciers/Adviseur en RECRON Kennispartners

Terug naar het overzicht

Haan Advocaten & Notarissen

Categorieën:
Advocaten & Notarissen
Contactpersoon:
Dhr. P.W. Huitema
Telefoonnummer:
050-575 74 12
Website:
http://www.dehaaninfo.nl
E-mail:
p.huitema@dehaanlaw.nl
Bezoekadres:
Toon in Google Maps
Route naar dit adres

Grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland

De afgelopen decennia is De Haan Advocaten & Notarissen uitgegroeid tot de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. Daarnaast behoort het kantoor, met 160 medewerkers en zeven vestigingen, tot de top-20 van Nederland. Hoewel de oorsprong van De Haan Advocaten & Notarissen in het noorden van het land ligt, is het kantoor werkzaam door heel Nederland. Door haar moderne manier van werken en communiceren speelt geografische afstand geen enkele rol meer.

Fullservice kantoor

De Haan Advocaten & Notarissen is een fullservice kantoor en heeft dus alle specialisaties in huis. De advocaten en notarissen van De Haan Advocaten & Notarissen kunnen u zowel zakelijk als privé terzijde staan of juist op het snijvlak van beide. Wanneer uw zaak meerdere rechtsgebieden bestrijkt, brengt De Haan Advocaten & Notarissen kennis uit verschillende rechtsgebieden bijeen. 

Belangrijke accenten liggen bij De Haan Advocaten & Notarissen op kwaliteit, toegankelijkheid, efficiëntie en kostenbeheersing. Dit streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en uitmuntende dienstverlening komt evenzeer tot uiting in het feit dat het kantoor sinds november 2011 beschikt over het ISO 9001:2008-certificaat.

De Haan Advocaten & Notarissen is op vele terreinen trendsettend. Als één van de meest ondernemende kantoren van Nederland staat De Haan Advocaten & Notarissen midden in de maatschappij en deinst niet terug voor complexe zaken. De Haan Advocaten & Notarissen staat open voor nieuwe invalshoeken en andere benaderingswijzen. Met een scherpe focus op de wereld, op de regio en op u. U kent het kantoor wellicht van de aardbevingszaken tegen de NAM. Deze zaak werd niet alleen in Groningen met veel belangstelling gevolgd, maar het proces kon ook nationaal en internationaal rekenen op massale belangstelling.

Contact 

Voor al uw juridische vragen hoeft u dus maar één naam te onthouden: De Haan Advocaten & Notarissen!
Wilt u weten wat De Haan Advocaten & Notarissen voor u kan betekenen?
Bel 050 57 57 400 of mail naar info@dehaanlaw.nl

Bezoekadressen                   

  • Almere: Radioweg 2, 1324 KW Almere
  • Assen: Borgstee 11F, 9403 TS Assen
  • Groningen: Van Elmptstraat 2, 9723 ZL Groningen
  • Leeuwarden: Tesselschadestraat 10, 8913 HB Leeuwarden
  • Zwolle: Grote Voort 207F, 8041 BK Zwolle

Klik hier voor de contactgegevens van en de routebeschrijvingen naar onze vestigingen.