TOP Leveranciers en adviseurs

Zoek uw product/dienst van de erkende TOP Leveranciers/Adviseur en RECRON Kennispartners

Terug naar het overzicht

Alfa Accountants en Adviseurs

Categorieën:
Accountants en Adviseurs, Adviesbureaus
Producten en/of Diensten:
Lokale lasten/belastingen
Contactpersoon:
Dhr. B.W. Kappers
Telefoonnummer:
088 - 253 28 50
Website:
http://www.alfa-accountants.nl
E-mail:
wkappers@alfa.nl
Bezoekadres:
Toon in Google Maps
Route naar dit adres

Een kennismaking met Alfa
Alfa Accountants en Adviseurs is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. De organisatie heeft professionals in dienst met ervaring op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. Alfa telt meer dan 800 medewerkers, verdeeld over 30 kantoren door heel Nederland.

De accountant en adviseur voor de recreatiebranche
Onze adviseurs hebben specifieke kennis en ervaring in de recreatiebranche. We werken als RECRON Partner hierbij nauw samen met RECRON. Als ondernemer kunt u rekenen op een adviseur die met u meedenkt en op de hoogte is van de actualiteiten. U kunt gebruik maken van onze benchmark recreatie. Op deze manier kunt u uw financiële resultaten vergelijken met die van collega’s om zo uw eigen bedrijfsvoering te verbeteren. En om plannen te maken voor de toekomst.

Met plezier zet Alfa zich in voor uw onderneming. U krijgt gedegen advies van gespecialiseerde en ervaren professionals. Wilt u een adequate bedrijfsvoering, een gedegen administratie en een gezonde financiële huishouding? Neem dan contact op met Alfa voor een vrijblijvend advies via Hendrik Bouwmeester, telefoon 088 2532750, e-mail recreatie@alfa.nl.