TOP Leveranciers en adviseurs

Zoek uw product/dienst van de erkende TOP Leveranciers/Adviseur en RECRON Kennispartners

Terug naar het overzicht

Instyle Concepts b.v.

Categorieën:
Architectuur & Interieur
Producten en/of Diensten:
Inrichting accommodaties
Contactpersoon:
Dhr. D. Hemminga
Telefoonnummer:
0522 - 24 49 99
Website:
http://www.instyleconcepts.nl
E-mail:
Daan@instyleconcepts.nl
Bezoekadres:
Toon in Google Maps
Route naar dit adres

Wie zijn wij?

Instyle Concepts is een creatieve projectinrichter met jarenlange ervaring in de inrichting van Hotels, Recreatiewoningen, Zorginstellingen en Shortstay accommodaties. Sinds 1998 houdt het team zich dagelijks bezig met alle facetten van de projectinrichting.

Samen met u ontwikkelen wij een compleet interieurconcept, waarbij uw eigen ideeën door onze vakmensen vertaald worden naar Complete Habitivity. Geheel conform uw wensen en specificaties, en uiteraard voorzien van de laatste woontrends.

Elk project wordt Turn Key opgeleverd, en al onze producten zijn “hufterproof” oftewel ze kunnen tegen een stootje. Instyle Concepts staat garant voor scherpe prijzen en een snelle levering.

Instyle Concepts is een onderdeel van Venture Group.

Instyle Concepts is gespecialiseerd in de inrichting van recreatiewoningen

Wij ontwikkelen in samenspraak met u een uniek en spraakmakend interieur voor de inrichting van uw recreatiewoning, welke geheel voldoet aan de gestelde verhuureisen van deze tijd.

Unieke inrichting recreatiewoning

Tevens zorgen wij er voor dat uw gasten niet voortdurend dezelfde interieurs treffen op de verschillende vakantieparken. Elk park krijgt daardoor zijn eigen unieke sfeer en wordt daarmee aantrekkelijk voor de gasten. Kleine details die in de verhuur zeer belangrijk zijn, verliezen wij daarbij niet uit het oog. Een unieke inrichting van een recreatiewoning staat altijd voorop.

Gastbeleving zeer belangrijk bij interieur recreatiewoning

Er zijn verschillende concepten voor een natuurlijke omgeving of een maritiem omgeving. De gastbeleving is voor ons dan ook zeer belangrijk en speelt een grote rol bij het interieur van een recreatiewoning.

Bent u benieuwd wat wij voor uw recreatiepark kunnen betekenen? Wij ontvangen u graag in onze showroom om u uit te kunnen leggen wat wij verstaan onder “complete Habitivity”!

Instyle Concepts

Wethouder Buitenhuisstraat 4-C
7951 SM STAPHORST
Postbus 22
7950 AA STAPHORST
T: 0522 -24 49 99