TOP Leveranciers en adviseurs

Zoek uw product/dienst van de erkende TOP Leveranciers/Adviseur en RECRON Kennispartners

Terug naar het overzicht

Loosdrecht RBM

Categorieën:
Adviesbureaus, Makelaars & Taxateurs
Contactpersoon:
Dhr. A. Mijnheer
Telefoonnummer:
0341-25 23 63
Website:
http://www.vandeloosdrechtrbm.nl
E-mail:
rianne@vandeloosdrechtrbm.nl
Bezoekadres:
Toon in Google Maps
Route naar dit adres

Wie zijn wij?

Wij van Van de Loosdrecht RBM hebben al 40 jaar de kennis in huis op het gebied van de waardering en verkoop van recreatiebedrijven. Wij zijn TOP Adviseur van RECRON en supplier van de vereniging Hiswa, de brancheorganisaties voor de verblijfsrecreatie en watersport. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de RICS, wat staat voor Royal Institute of Chartered Surveyors, de meest vooraanstaande brancheorganisatie van vastgoed- professionals ter wereld, de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en zijn wij ingeschreven in die registers die nodig zijn om u een professionele dienst te kunnen verlenen. Tevens zijn wij TMI geaccrediteerd.

Specialist in dag- en verblijfsrecreatieve sector

100% van onze tijd besteden wij aan advisering in de dag- en verblijfsrecreatieve sector en watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Bij de aankoop, verkoop of taxatie van een recreatief bedrijf wilt u uiteraard niet over één nacht ijs gaan. Logisch dat u een makelaar zoekt die tot in detail gespecialiseerd is in dit specifieke marktgebied. Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaars dus.

Van oriënterend gesprek tot afhandeling bij notaris

Ons team biedt u de dienstverlening die het gehele proces van het eerste oriënterende gesprek tot en met de afhandeling bij de notaris maximaal begeleidt. We staan immers niet voor niets uitstekend bekend in de wereld van de verblijfs- en dagrecreatieve sector en die van de watersportgebonden exploitatiebedrijven.

Aanbevolen door brancheorganisaties

Van de Loosdrecht recreatiebedrijfsmakelaars wordt daarom ook aanbevolen door de branche organisaties RECRON en Hiswa, alsmede door de grote bankinstellingen en gerenommeerde accountantskantoren.

Heeft u vragen, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van de Loosdrecht RBM Postbus 8 | 8070 AA | NUNSPEET | 0341-252363 | info@vandeloosdrechtrbm.nl | www.vandeloosdrechtrbm.nl