Snel naar info voor:
Inhoud
Share |

Webformulier meedenken over sector in 2025

Cees Slager: ‘Denk mee over onze sector in 2025’

Op initiatief van Minister Kamp van Economische Zaken gaan ondernemers, overheden, onderwijs en onderzoek samenwerken om de concurrentiekracht van de Nederlandse gastvrijheidseconomie te versterken.  Ze werken samen aan een lange termijnvisie ‘Gastvrijheid van wereldklasse in 2025’.

Een topteam van mensen uit de branche zal de contouren van de lange termijn visie schetsen, waarbij de aan de gastvrijheidseconomie gerelateerde branches, zoals RECRON, zullen zorgen voor concrete uitwerking. Cees Slager (Molecaten) zit namens RECRON in het topteam. Hij roept recreatieondernemers op om met goede ideeën en suggesties te komen om de concurrentiekracht van de Nederlandse gastvrijheidseconomie te versterken.

Cees Slager: ‘Doe mee, denk mee! Dit is de gelegenheid om uw ideeën onder de aandacht te brengen van minister Henk Kamp van Economische Zaken.’

Als u dit webformulier invult, dan zullen uw ideeën gebruikt worden om te zien aan welke kansen de branche moet werken om in 2025 te komen tot gastvrijheid van wereldklasse.

Meedenken over de sector in 2025

NAW-gegevens
Inhoudelijke reactie
Eventuele toestemming om bijdrage te gebruiken

«Terug


Hoofdmenu