Webshop

Welkom in de webshop van RECRON

Laat u inspireren door de RECRON Leisure Leefstijlen producten, waarmee RECRON inzicht biedt in de Nederlandse verblijfs-en dagrecreatie. Optimaliseer uw bedrijfsrendement door een unieke beleving te creëren. Ontdek de belevingswerelden en Het Gastenboek Verblijfsrecreatie. Bent u RECRON-lid dan ontvangt u op sommige Leisure Leefstijlen producten extra ledenkorting.

Print productpagina

RECRON Starterspakket (2017)

RECRON Starterspakket (2017)
Artikelnummer: 
RECRON Starterspakket 2017

Hoe kunt u uzelf voorbereiden om een succesvolle onderneming te starten? 
Bestel het digitale RECRON Starterspakket.

Dit digitale starterspakket bevat een aantal hyperlinkjes die u veel informatie geven over de aspecten waar u in de praktijk mee te maken krijgt. Maar het biedt ook informatie over hoe u uzelf kunt voorbereiden om een succesvolle onderneming te starten. Want RECRON, de vereniging van recreatieondernemers, adviseert, ondersteunt en behartigt de belangen van recreatieondernemers in Nederland.

De meeste informatie vindt u in een vaknota ‘Succesvol starten in de recreatie’. Hierin leest u alles over onder andere ondernemersplannen, financiële aspecten, wet – en regelgeving door de overheid maar ook over de beoordeling en de koop van een recreatiebedrijf. Deze vaknota is samengesteld in samenwerking met Nemi van der Reest van Van der Reest Advies.