Appartementencomplex Bosch en Zee

  • Nederland
  • Texel
()
  • Kust
  • Appartement

Appartementencomplex Bosch en Zee is een klein vriendelijk vakantiecomplex centraal gelegen op een bijzonder stukje Nederland, het mooie Waddeneiland TEXEL. Op het park bevindt zich een wasserette, speeltuin, klein openlucht zwembad en kinderbadje. Het park is zeer geschikt voor senioren en jonge gezinnen. Gasten van Appartementencomplex Bosch en Zee die via Roompot geboekt hebben mogen gedurende hun verblijf op het park gratis gebruik maken van Zwemparadijs Calluna. Houdt u van rust, kleinschaligheid, gemoedelijkheid en vriendelijkheid, dan bent u op Bosch en Zee zeker op uw plaats.

Op het park bevindt zich een wasserette, speeltuin, klein openlucht zwembad en kinderbadje. Het park is zeer geschikt voor senioren en jonge gezinnen. Gasten van Appartementencomplex Bosch en Zee die via Roompot geboekt hebben mogen gedurende hun verblijf op het park gratis gebruik maken van Zwemparadijs Calluna. Houdt u van rust, kleinschaligheid, gemoedelijkheid en vriendelijkheid, dan bent u op Bosch en Zee zeker op uw plaats.

Bosch en Zee is gelegen op een mooie rustige locatie, grenst aan een klein bos en ligt op loopafstand van de gezellige badplaats De Koog. Hier vindt u een keur aan gezellige terrasjes en vele leuke winkeltjes.

Texel staat bekend om zijn rust, mooie natuur met prachtige wandel- en fietspaden. Natuurlijk heeft Texel ook één van de mooiste ca. 30 km zandstranden. Texel heeft vele mogelijkheden en voor ieder wat wils.

 

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging