Wilgje Buitensport

  • Nederland
  • Gelderland
()
  • Sportief & actief
  • Outdoor en sportief
  • Groepen
  • Scholen
  • Zakelijk

Sportieve activiteiten en actieve groepsuitjes: bij Wilgje Buitensport draait het allemaal om actief bezig zijn in de buitenlucht.

 

Al meer dan vijftien jaar verzorgt Wilgje Buitensport met plezier de organisatie van jouw uitje! Wilgje Buitensport organiseert programma's op maat, wanneer gewenst inclusief een heerlijke lunch, borrel, barbecue of buffet in ons sfeervolle Koecafé. Een bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of schoolkamp, dat kan hier allemaal! Extra fijn is dat Wilgje Buitensport het hele jaar geopend is, omdat er zowel indoor als outdoor activiteiten gedaan kunnen worden.

Groepskamperen bij Wilgje Buitensport
Wilgje Buitensport beschikt over een sfeervol groepskampeerterrein midden in de natuur. Kamperen zoals het vroeger was, met een beetje luxe van nu.De locatie is uniek, tussen de bomen, weilanden en een natuurgebied. Op vijf minuten loopafstand vind je natuurzwemplas De Put en ook historisch stadje Buren, met supermarkt en diverse restaurants, is te voet bereikbaar. Maar wat maakt het groepskampeerterrein vooral uniek? De gemoedelijke sfeer!
Het is toegestaan een kampvuurtje te maken op de camping. En: zelf hout hakken hoort daarbij!

Horeca
In het sfeervolle Koecafé of op het prachtige terras van Wilgje Buitensport is het voor of na een activiteit prima vertoeven. Niet alleen voor een drankje, maar ook voor ontbijt, lunch of een uitgebreid buffet of barbecue.
Want wat is een uitje zonder dat gezellige moment samen rond de barbecue, of aan tafel genietend van een welverdiende borrel en een heerlijke maaltijd?

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging