Camping De Rimboe

  • Nederland
  • Gelderland, Veluwe
()
  • Kids & familie
  • Rust & natuur
  • Wifi
  • Geschikt voor campers
  • Honden toegestaan

Genieten op dé mooiste plek van Nederland!

Een echte natuurliefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste vakantie adres. De camping ligt verscholen in de bossen van Lunteren en is dé perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange wandel- en fietstochten. Maar natuurlijk bieden wij voor iedere vakantieganger wat wils! Op zoek naar actie, rust of een leuke vakantie met de kinderen? Kijk dan snel verder..

Kamperen 
Wakker worden met een kop koffie en de ochtendkrant op uw ruime kampeerplaats... Dát is het echte kampeergevoel! Komt u het ook bij ons beleven? Kijk hieronder voor meer informatie over onze kampeerplaatsen en reserveer direct uw favoriete plaats.

Verhuur
Op zoek naar een unieke en bijzondere accommodatie? Op de mooiste plekken van het park vindt u onze verhuuraccommodaties die u het echte kampeergevoel laten beleven, maar dan met extra veel comfort. Even lekker samen weg!

Fietsverhuur 
De omgeving van de camping is het best te ontdekken per fiets. De eindeloos lange fietsroutes leiden u langs de mooiste plekjes en leukste dorpjes en steden. Wilt u er graag opuit met de fiets, maar heeft u uw eigen fiets niet meegenomen op vakantie? Geen probleem! Het is namelijk mogelijk om fietsen te huren bij onze fietsverhuur.

Sport en spel
Bij ons op de camping beleven u en uw kinderen eindeloos veel sport- en speelplezier. Wat er zoal te doen is? Verspreid over de camping vindt u onder meer een tafeltennistafel en een speelveld. 

Openlucht zwembad
Bent u ook zo toe aan een heerlijke verkoelende duik? Op 900 meter van de camping vindt u het Bosbad Lunteren. Van mei t/m augustus kunt u hier niet alleen terecht voor een heerlijke duik in het water, maar kunt u ook genieten van de warme zon op de ligweides. Dát is het echte vakantiegevoel!

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging