Camping De Schans

  • Nederland
  • Gelderland, Betuwe
()
  • Actief & outdoor
  • Wifi
  • Met zwembad
  • Aan het water

Direct aan het water in de Betuwe!

Door de unieke ligging heeft u vanaf iedere kampeerplaats op Camping De Schans een mooi uitzicht over het water op de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Op de camping zijn naast toeristische plaatsen ook plaatsen voor een seizoen te reserveren, deze plaatsen hebben allemaal zicht op het water, u ziet de plezier- en de beroepsscheepvaart vanaf de kampeerplaats aan u voorbij varen.

Kamperen
Camping "De Schans", een kleine camping in Gelderland gelegen in de Betuwe aan het water van de Neder - Rijn tegenover Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug. Voor de plaatsen direct aan het water is een vrij toegankelijke strook, deze is beschikbaar voor vissers en wandelaars. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen aansluiting voor elektra, tappunten voor uw drinkwater staan in de directe omgeving van de kampeerplaatsen.

Zwemmen
In natuurwater zwemmen is mogelijk voor de camping, wel dient u rekening te houden met stromingen en als u buiten de kribben gaat is het raadzaam om goed op de (beroeps)scheepvaart en snelle motorboten te letten. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het zwembad van onze (buur)camping, dit is vrij toegankelijk voor al onze kampeerders. Er is een buitenbad met een diepte van 140 cm. en voor de kleinsten een peuterbad met een diepte van 30 cm.

Vissen
Vanaf de camping kunt u direct naar uw visplaats, langs de oevers van de camping is altijd wel een geschikte visplaats te vinden. Ook is het mogelijk om uw hengel eens uit te gooien van de kribben voor de camping, hierdoor vist u meer in stromend water en is dit weer anders vissen dan in (bijna) stilstaand water.

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging