Buitengoed Fredeshiem

  • Nederland
  • Overijssel
()
  • Gezinnen met jonge kinderen
  • Gezinnen met oudere kinderen

Tijd voor ontmoeten!

Op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt op een prachtig landgoed van 14 hectare het gastvrije broederschapshuis Buitengoed Fredeshiem. Buitengoed Fredeshiem bestaat uit een hotel met 35 kamers, 7 zalen, Restaurant Vondel, een prachtig terras, 7 comfortabele vakantiehuizen, boerderij Hiemsherne en groepsaccommodaties Stins en State. In totaal beschikken wij over overnachtings- èn zaalcapaciteit voor 3 – 200 personen.

Buitengoed
Hiemsherne ligt in de prachtige, bosrijke omgeving van Steenwijk, Overijssel. Deze rustieke, oud-Saksische boerderij bestaat uit een voor- en achterhuis met ruimte voor in totaal 14 personen. U kunt in Hiemsherne gebruikmaken van draadloos internet en u kunt de auto voor de deur parkeren. Het voorhuis van Hiemsherne heeft een woonkamer met in de oude schouw een gashaard, een keuken, en een slaapkamer achter ouderwetse bedstee deurtjes voor twee personen. Op de eerste etage vindt u een badkamer en een slaapkamer voor drie personen. Het achterhuis van Hiemsherne heeft op de begane grond een woonkamer met open keuken, twee tweepersoonskamers, en een ruime badkamer. Boven vindt u een twee- en een driepersoonskamer.

Direct aan het bos
Hiemsherne ligt aan een weiland en aan de rand van het bos, met een schitterend uitzicht over de weide. U stapt de deur uit en bevindt zicht direct in het bos. Nabij de groepsaccommodaties is een grote speelweide en even verderop een kleine speelplaats met glijbaan, hut, zandbak, schommels, wip toestellen en nog een tafeltennistafel.

Vakantiehuizen op bijzondere locatie
Verspreid over ons buitengoed staan onze prachtige en ruim gelegen vakantiehuizen. Ze zijn sfeervol en comfortabel ingericht en hebben een ruim terras met volop privacy. In alle huizen is Wi-Fi aanwezig.

Inrichting
In de open keuken treft u een combi magnetron, een vaatwasser en keramische kookplaat aan. De vakantiehuizen zijn voorzien van een flat screen televisie en telefoon. Eén 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met bad en/of douche bevinden zich op de begane grond. Boven zijn twee 2-persoonsslaapkamers met wastafel. In enkele huizen treft u op de bovenverdieping een infrarood sauna aan of een 2de toilet en/of aanpassingen voor kinderen of mindervaliden.

 

 

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Media

Alle ruimte voor een veilig verblijf, Buitengoed Fredeshiem!

Buitengoed Fredeshiem, waar u alle ruimte heeft voor een veilig verblijf. Hotelkamers, vakantiehuizen, familieboerderij en groeps accommodaties op een landgoed van ruim 14 ha! Alle ruimte, alle privacy !

Ligging