Vakantiepark 't Broeckhuys

  • Nederland
  • Gelderland
()
  • Aan water
  • Groepsaccommodatie
  • Vakantiewoning

Ontspannen genieten in ’t groen!

Vakantiepark ’t Broeckhuys is gelegen in het grensgebied van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Een gebied met een rijke natuur en talloze mogelijkheden aan uitstapjes waardoor u zich niet hoeft te vervelen. Wij verhuren luxe vakantiebungalows in boerderijstijl van 4 personen tot 16 personen (familie-huizen).

Recreatieplas
De trots van ons park: onze recreatieplas met uitstekende waterkwaliteit; Terwijl je op ons zandstrand kunt werken aan je kleurtje, vermaken de kinderen zich in het water. Ons water is uiteraard afgezet met lijnen om de diepte aan te geven en direct aan het zandstrand is ook onze buitenspeeltuin te vinden.
 

Restaurant en terras 
Op ons park kan je heerlijk een hapje eten in ons restaurant of op ons terras met uitzicht over de zwemplas. Terwijl je geniet van een hapje en een drankje kunnen de kinderen zich vermaken in het hoofdgebouw en spelen in de indoor speeltuin. Zolang het restaurant nog niet geopend is bieden wij een bezorgdienst aan. Het menu hiervan kunt u vinden door hier te klikken.
 

Entertainmentteam met Kidsclub
Op ons park zie je het hele jaar door Clown Holly en Broekie de hond rondlopen! Zij verzorgen samen het hele jaar door het entertainment van ons park en hebben ook een eigen kidsclub.
 

Indoor speeltuin
In ons hoofdgebouw bevindt zich naast de kidsclub en het restaurant onze indoor speeltuin, zodat de kinderen zich ook met slechter weer kunnen vermaken. Onze indoor speeltuin bevat onder andere een springkussen, een speelkooi en mega duplo blokken!
 

Adventure midgetgolf
Daag je ouders uit met een leuk spelletje midgetgolf! Onze vernieuwde midgetgolfbaan is aangepast met natuurlijke elementen om het spelletje nog net wat moeilijker te maken. Met 15 banen ben je gegarandeerd van uren speelplezier.
 

Buitenspeeltuin
Direct aan ons zandstrand en het hoofdgebouw gelegen vind je onze buitenspeeltuin waar voor iedere leeftijd wat te vinden is. In onze speeltuin vind je naast het speelkasteel ook een airtrampoline, tafeltennistafels en nog veel meer.
 

Tennisbaan
Een lekker balletje slaan op onze tennisbaan behoort ook tot de mogelijkheden. Naast onze midgetgolfbaan zijn onze tennisbanen te vinden. Natuurlijk zijn rackets en ballen bij onze receptie af te halen.

 

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging