Buytenplaets Suydersee

  • Nederland
  • Flevoland
()
  • Rust & natuur
  • Wifi
  • Geschikt voor campers
  • Honden toegestaan
  • Families met kinderen

Bijzonder overnachten in Flevoland!!

Op Buytenplaets Suydersee hebben verschillende overnachtingsvormen hun plaats gevonden, schitterend ingepast in de natuurlijke omgeving. Het diverse aanbod maakt onze locatie uniek. Laat je verrassen en beleef een bijzondere overnachting in de jongste provincie van Nederland.

Stoer en robuust overnachten
We zijn trots op onze zeecontainers. Eigentijds, robuust en stoer. Beide zeecontainers hebben een grote overdekte buitenruimte waardoor je ook met slecht weer gewoon buiten kan zijn. Beide lekker op het zuiden gericht om te genieten van de ondergaande zon.

Safaritent
Wie kent ze niet? De safaritent! Ideaal voor grotere gezelscheppen. Als je geen zin hebt je eigen caravan of tent op te zetten (of je hebt er geen ;-) en toch wilt kamperen, is dit de oplossing. Onze tenten staan op een houten vlonder en zijn geschikt voor 6 personen. Er zijn 2 slaapvertrekken met vaste bedden en een ruim zitgedeelte. De luifel, vlonder én het entreebruggetje maken het plaatje compleet. Er staan drie tenten naast elkaar, in totaal dus geschikt voor 18 personen.

Gewoon kamperen
Buytenplaets Suydersee is een kleinschalige camping waar je afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek. Je komt tot rust op deze groen omzoomde locatie, of je nu in een caravan slaapt of in een kleine of grote tent. Op de daarvoor aangegeven plaatsen mag je zelf een plekje zoeken, in de zon of juist in de schaduw.

Daktent
Wie durft? Slapen in een daktent op een oude Lada Niva 4x4! Het comfort is te vergelijken met dat van een gewone tent, je ligt alleen ongeveer 1,5 meter hoger... Onze daktent staat tussen de bomen verscholen. Je hebt dus lekker veel privacy met uitzicht op de boomhutten. Een lekkere luie stoel en een vuurkorf maken het af!

MTB-startpunt
Buytenplaets Suydersee is door middel van een track rechtstreeks aangesloten op de MTB-route rondom Lelystad. Deze route van ongeveer 30 km wordt goed onderhouden en kan nu dus ook vanaf de camping optimaal worden bereikt. Op ons terrein hebben wij een startpunt ingericht waar je je fiets na de rit kan schoonmaken met een hogedrukreiniger en/of een compressor. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en/of even douchen.

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging