Camping 't Kappie

  • Nederland
  • Overijssel
()
  • Rust & natuur
  • Wifi
  • Geschikt voor campers
  • Families met kinderen
  • Honden niet toegestaan

Rust, ruimte en natuurschoon onder 1 dak te vinden!

Gelegen in de kop van Overijssel, op fietsafstand van de provincies Drenthe en Friesland. Een plek om helemaal tot rust te komen. Zowel de bossen als het water liggen op steenworpafstand. 't Kappie is ruim opgezet maar heeft toch het karakter van een kleine camping. Daardoor kunt u volop genieten van de rust en natuur om u heen. Ook jonge kinderen zullen zich uitstekend vermaken. Zij kunnen zich naar hartelust uitleven in de speeltuin, het peuterbad en het campingbos. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen op Camping 't Kappie.

Terrein
Camping 't Kappie biedt 55 ruime toeristenplaatsen op een terrein van 4 ha. Wilt u een zonnige plek of juist liever een plaatsje in de schaduw, beide is volop aanwezig. Met een aansluiting voor centrale antenne zijn er vele kanalen te ontvangen. Ook afvalwateraansluiting is aanwezig. Omdat wij de rust zoveel mogelijk willen waarborgen, hebben wij geen horeca faciliteiten. Om het buitenspelen te stimuleren zijn er voor de kinderen vele zand, water en bos speelmogelijkheden opgezet. Zo kunnen de kleintjes bij mooi weer lekker spelen en spetteren in het peuterbad. Honden zijn niet toegestaan.

Omgeving
In het centrum van Noordwest-Overijssel vinden we camping 't Kappie, gelegen in een gebied waar in de ijstijd gevormde Drentse heuvelruggen overgaan in een laaggelegen waterland. Dicht beboste gebieden zoals de Woldberg en de Eese worden afgewisseld met de meren en plassen van De Wieden en De Weerribben rond Giethoorn en Ossenzijl. Deze omgeving is dan ook zeer populair bij toeristen die vaak te voet, per fiets of boot prachtige tochten kunnen maken. Naast de diverse sfeervolle dorpjes is de aantrekkingskracht van Noordwest-Overijssel vooral te danken aan de afwisselende natuur.

Groepen
Naast ons reguliere terrein beschikken wij ook over een door bos omringt kampeerterrein geschikt voor groepen. Je kunt hier genieten van je eigen overdekte vuurplaats, lekker voor een barbecue op een zomerse dag of om even bij op te warmen op een minder zomerse dag. Ook zijn er een aantal speeltoestellen beschikbaar en is er ruimschoots plek voor een partijtje voetbal. Om het gemak te behouden beschikt ook dit terrein over zijn eigen toiletgebouw met douche en toilet.

 

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging