Camping Alkenhaer

  • Nederland
  • Friesland
()
  • Rust & natuur
  • Wifi
  • Geschikt voor campers
  • Met zwembad
  • Families met kinderen

Gezellige camping in een bosrijke omgeving! 

Bent u op zoek naar een gezellige camping in Friesland in een bosrijke omgeving waar u ook heerlijk tot rust kunt komen? Dan is Camping Alkenhaer in Appelscha een absolute aanrader. Onze camping ligt op de grens van Drenthe en Friesland, pal aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, is ruim opgezet en biedt uitstekende faciliteiten.

Kamperen
Kamperen op een gezellige camping in Appelscha, pal aan Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen? Ontdek Camping Alkenhaer: dé familiecamping voor jong en oud dat ook garant staat voor rust, ruimte en de natuur. Kiest u voor een verblijf op onze camping, dan overnacht u niet alleen op kleinschalige campingvelden met zeer ruime kampeerplaatsen, maar kunt u ook gebruik maken van de vele uitstekende faciliteiten van onze bosrijke camping in Appelscha. Voor onder meer wandelaars, fietsers en gezinnen met kinderen is een vakantie op Camping Alkenhaer nabij het Drents-Friese Wold echt een aanrader.

Huren
Op zoek naar een gezellige vakantie in Friesland? Kom overnachten op Camping Alkenhaer in Appelscha. Wij verhuren compleet ingerichte chalets en voordelige trekkershutten. De chalets zijn ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen en families. Kiest u ervoor om de trekkershut te huren, dan beleeft u het echte kampeergevoel, maar dan net een tikkeltje luxer. U kampeert op onze camping in een schitterende omgeving, kunt rechtstreeks de groene natuur in en kunt gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten.

Zwemmen
Op de camping zelf is een peuter- en kleuterzwembad aanwezig waar de allerkleinsten lekker kunnen spetteren en spelen terwijl papa & mama genieten van het zonnetje op de zonneweide. De jeugd en volwassenen kunnen, uiteraard net als de kleintjes, lekker zwemen bij Buitenbad Laco Bosbad Appelscha nabij onze camping. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan met mooi weer zwemmen in de buitenlucht? Het zwembad ligt op loopafstand van onze familiecamping!

Animatie
Camping Alkenhaer is een gezellige en vooral kindvriendelijke camping. Hier vermaken kinderen tot en met 12 jaar zichzelf; klimmen in de speeltoestellen, voetballen, naar harte lust spelen op het veilige terrein en plonsen in het kinderzwembadje. Tijdens de schoolvakanties (Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie noord-Nederland ) wordt er een paar keer per dag een leuke activiteit georganiseerd door het recreatieteam. Iedere ochtend kunnen de kinderen knutselen. In de middag en de vroege avond zijn er een sport- of spelactiviteit zoals koekjes bakken, megaverstoppertje , spelletjesmiddag, kindertheater, kinderdisco en nog veel meer. 's Avonds worden er voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen gezellige of sportieve activiteiten aangeboden; zoals klootschieten, bingo, karaoke en klaverjassen.

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging