Camping Coogherveld

  • Nederland
  • Noord-Holland, Texel, Waddeneiland
()
  • Kids & familie
  • Strand & zee
  • Wifi
  • Geschikt voor campers
  • Families met kinderen

Gezellige familiecamping op Texel!

Camping Coogherveld is een familiecamping in De Koog. De camping is dichtbij het strand, grenst aan een prachtig bos- en duingebied en ligt centraal op het mooie eiland Texel. De badplaats De Koog is slecht 200 meter van de camping.

Kamperen
De kampeerplaats is geschikt voor één toercaravan, tent of camper tot en met een lengte van 8 meter. Per plaats zijn maximaal twee honden welkom, is plek voor één auto en is eventueel één bijzettentje (max 3m²) toegestaan. Op de camping staat een riant toiletgebouw met douches (tegen betaling), toiletten, familie en mindervalide ruimte, afwasruimte met vaatwasser en een wasserette met wasmachines en drogers. Bij het toiletgebouw is een camper serviceplaats en gelegenheid om chemisch toilet te legen.

Luxe lodges
Graag kamperen maar heeft u zelf geen caravan of tent, dan is glamping iets voor u. Op het kampeerterrein staan drie luxe lodges geschikt voor 4 of 5 personen. De lodges zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De binnenmaat van de tent is 5,40 bij 7,50 meter en heeft een overdekte veranda van 15 m² waar u heerlijk kunt zitten. De accommodatie is voorzien van een pelletkachel, koelkast met vriesvakje, 4-pits gasstel, filter koffiezetapparaat, waterkoker en u heeft de beschikking tot gratis internet. Op alle bedden liggen een hoofdkussen en een éénpersoons dekbed. Er is een kluisje aanwezig.

Chalets
Op de camping zijn verschillende types chalets voor 4 of 5 personen. Alle chalets hebben twee slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer en keuken. Een chalet heeft een ruimte tuin met tuinmeubilair, enkele types hebben een schuurtje. Er is gratis internet in de chalet.

Faciliteiten
Voor kinderen is er een groot speelterrein met o.a. , tafeltennis, leuke speeltoestellen en een trampoline. In de zomermaanden is er een kleinschalig animatieprogramma. Bij de receptie kunt u terecht voor fietsen reserveren, kranten, broodjes bestellen en munten voor de wasserette.

Texel
Texel is het grootste eiland van de Wadden en heeft de meeste inwoners (13.500). Het eiland is het drukst bezochte van de Nederlandse Wadden, dat dankt het mede aan haar toegankelijkheid: in twintig minuten ben je van Den Helder in de Texelse veerhaven 't Horentje en de auto kan zonder reserveren mee.

 

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Media

Camping Coogherveld Texel - vakantie in een prachtige lodge in De Koog.

Vakantie vieren op Texel in een luxe lodge? Het kan bij camping Coogherveld in De Koog. De tent is van alle gemakken voorzien zoals keuken, badkamer met douche en toilet, twee slaapruimtes met echte bedden en een warme pelletkachel. Voor meer informatie bezoek: www.coogherveld-texel.nl

Kampeervakantie bij Camping Coogherveld Texel in De Koog.

In de badplaats De Koog op Texel ligt camping Coogherveld. Een gemoedelijk vakantie park met kampeerterrein voor campers, caravans, tenten en vouwwagens. Het is ook mogelijk om een chalet of lodge te huren. www.coogherveld-texel.nl

Ligging